Artur_Audi Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam. Problem następujący: w trasie podczas ulewy przestała mi działać lewa wycieraczka. Zajrzałem do środka i okazało się, że spadło to ramię, co jest podłączone do korby. Ramię spadło z trzpienia przy wycieraczce. Niech mi ktoś powie, jaki jest tam patent mocujący ramię do trzpienia, żeby nie spadało?? U mnie da się nałożyć, ale zaraz znowu spada. Proszę o pomoc.
fahrenheit Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 zrob zdjecie jesli mozesz i powiedz o ktore miejsce ci chodzi, bo ja akurat wczoraj wyciagalem ten machanizm i moze wymysle jakis patent. tam wszystko jest przykrecane, procz tych miejsc gdzie sie kreci naturalnie...
Artur_Audi Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 Oki, zrobię zdjęcie i jutro przyślę[br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 14:28 _________________________________________________Niestety nie mogę wstawić zdjęć
krzyniek Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 nie wiem dokładnie o którym miejscu mocowania piszecie, ale z tego co pamiętam to tam jest mocowanie na wcisk i po prostu plastik się wyrobił/zużył
Rekomendowane odpowiedzi