Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zamiana navi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da rade założyć kolorowy wyświetlacz i co trzeba dokupić posiadam teraz MMI 2G Low - pokrętło sterowania MMI przy biegach, zmieniarka na 6CD w konsoli pod wyświetlaczem i monochromatyczny czerwony wyświetlacz

I jak ze spolszczeniem czy sam mogę je wgrać ?

Opublikowano

Tak mozna to zrobić :wink:

Spolszczenie mozesz wgrać opis masz na Forum

Opublikowano

Tak wiem ale tam jest sterownik tylko do wersji high a ja mam low z czerwonym wyświetlaczem. A czy jak go bym chciał zmienić na wersje chociaż high czyli kolor to co muszę dokupić ?

Opublikowano

Do wymiany jest : ramka pod wyswietlacz , monitor oraz okablowanie , sterownik MMI ,napęd DVD .

Koszt wszystkiego to w zaleznosci za ile graty kupisz :wink:

Firma bierze za to tyle ===>

AUDI MMI 2G A4 A5 A6 BASIC NA HIGH NAWIGACJA KOLOR (3260994790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

A jak bym kupił któryś z tych zestawów to czy by wszystko pasowało i działało chodzi mi o sterowanie klimy i konsole przy biegach i kierownicy Audi a4 nawigacja - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

AUDI A4 A5 Q5 NAWIGACJA BLUETOOTH DVD TV DVBT Ipod (3298668368) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ----------

Znalazłem chyba sterowniki do 2g basic ale nie wiem jak je zainstalować bo na forum jest tylko poradnik do high podaje linka do sterowników AUDI MMI 2G BASIC PL - NAWIGACJE FABRYCZNE POLSKIE MENU - masterofdisaster053 - Chomikuj.pl