piter26 Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 mam pytanie czy w moim samochodzie mozna wyłączyc podgrzewanie lusterka?
dziku Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Mozna ale się rozpisałeś... albo odłączasz bezpiecznik od podgrzewania lusterek, albo wyciągasz lusterko na wierzch i odpinasz piny - i przestanie grzać A tak to nie ma przycisku do ich wyłączenia - będą grzać non-stop -tak przynajmniej dzialają fabryczne.
domelq Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Odnośnie podgrzewania lusterek Czy podgrzewane lusterka były montowane we wszystkich B5? Z powodu tego, iż nie ma włącznika a jest lato nie bardzo mogę stwierdzić czy owe podgrzewanie posiadam.
Wihajster Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Odnośnie podgrzewania lusterek Czy podgrzewane lusterka były montowane we wszystkich B5? Z powodu tego, iż nie ma włącznika a jest lato nie bardzo mogę stwierdzić czy owe podgrzewanie posiadam. nie karzde.To byla opcja
slepy Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 no ja niemam niestety ;(, w zimie duzy minus... ale chyba bede kombinowal z matami
Gość Michał Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 W jednych nie było, w innych były właczane razem z ogrzewaniem tylnej szyby,a w jeszcze innych grzeja non stop Wiecej info znajdzesz na forum.
Rekomendowane odpowiedzi