lookhash Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam jak juz zdazylem sie zorientowac przednie zawieszenie z a4 jest takie samo w a6 i w passacie. czy ktos mi powie jak rzecz sie ma z amortyzorami bo mam z a6 i nie wiem czy wkrece je razem ze sprezynami do mojej a4. to tyle jesli chodzi o przod teraz tyl mam dwa kompletne dyfry z a4 b6 i pytanie (chodzi o quattro) czy tylne amorki beda pasowac do a4 b5. prosze o pomoc
Wąski Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 W katalogu są inne więc na pewno nie a zawieszka od a6 jest inna /zwrotnice/
lookhash Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 ale mi chodzi o same amortyzatory (razem ze sprezynami) a nie o cale zawieszenie i widzialem ze 4b0 jest taki sam jak 8d0 tylko czy caly amortyzator razem ze sprezyna i gornym mocowaniem jest taki sam? i czy tyl a4 b6 quattro amortyzator jest taki sam czy inny niz w a4 b5 quattro?
pawelc Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Przednie amortyzatory będą ok, sam założyłem do Audi z mojego Passata ( tyle mi po nim zostało :>).. A co do spręrzyn- to nie wiem ....
Rekomendowane odpowiedzi