Adriano007 Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam. Niestety od kilku daje się słyszec szum w lewym przednim kole. Jak skręcam w lewo jest cichutko, zaś jak w prawo bardzo głosno. Z informacji jakie uzyskałem na forum wynika że mam padniete łożysko. moje pytanie do szanownych forumowiczów jest nastepujące. Jakiej marki polecacie łożysko do mojej A4? Oczywiście interesuje mnie dobre i za przystępną cene. jeśli ktoś przerabiałł ten temat to bardzo prosze o info, Bede bardzo wdzięczny za informacje. Napewno skorzystam z porad fachowców. Pozdrawiam
husain Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t29669.0.html;highlight=%B3o%BFysko
lukaszr Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Uzupełnię tamten temat: jeżeli będziesz kupował to tylko SKF (u Ciebie VKBA 1355) lub RUVILLE (u Ciebie EVR5723).
marewel Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 RUVILLE jakie lozysko ma w srodku przypadkiem nie INA?
sparki Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Wymieniałem w styczniu przednie prawe cena 120 plnów SKF oczywiście i cichosza jak dotąd
Adriano007 Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Opublikowano 24 Lipca 2008 Dzięki wielkie panowie za zaineresowanie. Napewno skorzystam z waszych rad. Na łozysko a raczej dwa nie bede kaski żałował wiec kupie coś porządnego. Pozdrawiam Szacun.
Rekomendowane odpowiedzi