maxim Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Mam pytanie czy próbował ktoś przełożyć elektronikę z kluczyka z b6 w obudowę od b7?
darekmielcz Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Znam garścia który właśnie to samo zrobił musiał przyciąc płytkę z b6 ale jest to do zrobienia działa i pasuje
Gość cwiara Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 A po co sie bawic w przycinanie jak mozna cały kluczyk z B7 przyuczyć do B6. nie wszystkie pasują ale ja mam np z lit Q i czestotliwoscią 433Mhz i wsio smiga.
kuba9001 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 potwierdzam tez mam z b7 przyuczony do b6 z końcówką K a moduł komfortu BD
darekmielcz Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Chłopaki zgadzam się ale pytanie było inne "czy da się przełożyć elektronikę"
Gość cwiara Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 To wedlug mnie sie nie da. Inne ksztalty plytek. No chyba ze sie utnie plytke i zrobi druciarstwo to moze sie jakos upcha. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
edekxp Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Odświeżę temat. Kupiłem obudowę pilota za 8zł, trochę trzeba płytkę przyciąć (przypiłować), następnie przyciski w pilocie nie pasują idealnie w miejsce włączników. Trzeba odpowiednio ustawić płytkę. Dodatkowo przylutować pasek blaszki aby bateria się trzymała. Może jest to trochę druciarstwo, ale zrobiłem to na drugim pilocie , który był już wysłużony.
Rekomendowane odpowiedzi