Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 ....nieźle....brak słów....dlatego robię to sam
Marc!n Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 dmuchaj aż opona yebnie, zawsze byłem ciekaw przy jakim ciśnieniu puści Ja mam 2,3 wiem że to trochę mało.. jeżdżę przeważnie sam pustym autem.. ale trochę więcej by im nie zaszkodziło (najwyżej będzie bardziej napier.... na kierownicy:facepalm:) A pro po to całą zimę przejeździłem mając 1,5 bo mi pistolet oszukuje:doh::doh::doh::doh:
miedzikos Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 ja jezdze na 2,5 przy 215/40 na 8,5" i jest spoko, nie widzę sensu nabijać dużego ciśnienia, chyba że masz ostre naciągi bądź wozisz cement w aucie
JarusKK Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Ja u siebie mam po 2.4 w R17 i jest spoko Pracuej na wulkanizacji i kiedys koleś posąsiedzku przez drogę w R14 od paska starego napompował ponad 7 barów bo bal się ze niedojedzie :D:D i opona wytrzymaął :D:D:D a co do kompresorów na stacjach paliwowych to :facepalm::facepalm::facepalm: Ogólnie nie polecam
damian111 Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 witam ja latam na 2.7 i jest git:) w 1.8 sedan:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi