Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż chipa z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie znalazłem za forum takiego tematu więc zakładam nowy/

Zastanawiam się nad kupnem i montażem Chipa z allegro do mojego 1,8 ADR.

Czy ktoś to testował?? Daje to coś??

Oto link do chipa:

CHIP TUNING BOX AUDI A4 1.8 95-01 rok 125KM (3293516161) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Daruj sobie, jedz do firmy lub ludzi zajmujcych sie chiptuningiem...

Opublikowano

z 1.8 benzyny 125Ps pocisku nie będzie co innego 1.8T :naughty: także odpuść temat

Opublikowano
  • Autor

ja pocisku nie chce z 1,8 zrobić i nawet nie oczekuje żeby jechał jak 1,8T. Chciałbym żeby był troszke mocniejszy bo czasami mu brakuje i dlatego pytam czy ktoś miał coś takiego i czy jest jakaś różnica.

Opublikowano

nie daje to nic wiec nie ma sensu sobie d*py zawracac i marnowac kasy

Opublikowano

Bał bym się tego:jerk:

Opublikowano

Daruj sobie takie wynalazki. Z silnika wolnosacego nie wycisniesz więcej mocy. Nawet jak ci poprawią soft w sterowniku silnika w profesjonalnym warsztacie to zyskasz z 10 km

Wysłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ja mam u siebie 2 boxy i se chwale,połer normalnie na 1 to kierownice ciezko utrzymac

Opublikowano
  • Autor
ja mam u siebie 2 boxy i se chwale,połer normalnie na 1 to kierownice ciezko utrzymac

ale masz TDI-ka

poczekam jeszcze z tym boxem.

Opublikowano
tak ale za jednego boxa płaciłeś 2,50złociszy :grin:
Opublikowano

Ja mam 3 boxy i magnetyzer a do tego 2 strumiennice... autem nie jeżdżę, bo się boję - tak zapierd##a :kox:

A tak na serio to się dziwię, że wciąż pojawiają się takie tematy, przecież szukajka działa a i google też jeszcze są (jak ostatnio sprawdzałem to były) :wink:

Podsumowując:

1. BOX=ZŁO

2. TUNING WOLNOSSAKA JEST MOŻLIWY ALE BARDZO DROGI I MAŁO EFEKTYWNY

3. PRZY ZAKUPIE AUTA WARTO ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA TO CO MA POD MASKĄ A NIE PÓŹNIEJ .. ŻAŁOWAĆ?

Opublikowano

Ja mam 3 boxy i magnetyzer a do tego 2 strumiennice... autem nie jeżdżę, bo się boję - tak zapierd##a :kox:

A tak na serio to się dziwię, że wciąż pojawiają się takie tematy, przecież szukajka działa a i google też jeszcze są (jak ostatnio sprawdzałem to były) :wink:

Podsumowując:

1. BOX=ZŁO

2. TUNING WOLNOSSAKA JEST MOŻLIWY ALE BARDZO DROGI I MAŁO EFEKTYWNY

3. PRZY ZAKUPIE AUTA WARTO ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA TO CO MA POD MASKĄ A NIE PÓŹNIEJ .. ŻAŁOWAĆ?

i moim zdaniem wszystko na temat:decayed:

Opublikowano

ale masz TDI-ka

poczekam jeszcze z tym boxem.

:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

tematu o tym dziadostwie nie ma bo regularnie co miesiac ktos to wrzuca i jest pełno spamu, smiechu itd...

szkoda kasy, czasu i ciort wie co, bo ten ala box nic nie da po za Kacem po stracie 300 zł:naughty:

Opublikowano

Chip-Box TO ZŁOOOOOOOOOOOOO:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A jak masz połączone szeregowo czy równolegle? Bo ja mam szeregowo i miota nim jak szatan:blowup: