jordan233 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Opublikowano 20 Grudnia 2006 hej chodzi mi ojakies super lusterka do a4 z 95 roku,jakie mozna kupic i jakie najlepiej pasuja pod elektryke,tak aby fajnie wygladaly? macie fotki?
Gość zdeniu Opublikowano 21 Grudnia 2006 Opublikowano 21 Grudnia 2006 super - mniemam że masz na myśli ładne ale to pojęcie względne (jeden woli córkę drugi matkę :mrgreen: ) dla mnie najładniejsze są oryginalne proponuję wejdź na allegro i poszukaj co Ci się spodoba
2yn Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Witam Jeżeli chcesz mieć (ładne) np.takie same , a nie z prawej mniejsze , to ANGLIA stamtąd samochody mają odwrotnie (no bo i kierka jest odwrotnie , wiec tak samo z lusterkami) pozdro.
fordenir Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jak dla mnie to najlepsze są oryginały, no może chromowane, ale do tego musiały by być obwódki szyb też chromowane to dałoby lepszy efekt
przepalek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 ja polecam z uk cos zalatwic tylko teraz pytanko czy wolisz 2 wieksze czy 2 mniejsze :053:
pet3r Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 z tego co widzialem w Anglii, to wiele (jesli nie wszystkie...) B5 mialo obydwa lusterka duze.
Rekomendowane odpowiedzi