poziomica Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam, Mam taki problem.. ciagle mam zalane świece olejem.. Czego może być przyczyna ? Bo widze ze są tam takie rowki ciagle przypocone gdy sciagne obudowe plastikową i wyjna kable. Czy to bedzie uczsczelka pod klawiatura ? czy cos innego ?? Auto traci sporo na mocy i szarpie silnikiem .
slimaczek89rz Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Miałem podobnie, ale bez straty mocy. Pomogła wymiana uszczelki pokrywy zaworów ---------- Post dopisany at 12:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ---------- Wymień od razu świece i kable
Bulczas Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Dokładnie zacznij od uszczelki pokrywy zaworów
?ukaj Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Tak potwierdzam miałem to samo koszt ori u mnie wynosi 85 zł a zamiennik koło 30 zł . Ja wziąłem ori i problem został rozwiązany.
Labiel Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Alternatywą dla uszczelek jest masa uszczelniająca. Jak dobrze to zrobisz to masz dożywotni spokój. Ja już od dawna zrezygnowałem z kupowania drogich uszczelek. PS: nie mylić z sylikonem. Masa uszczelniająca to trochę coś innego.
Rekomendowane odpowiedzi