Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jakie Alusy na nasze polskie dziurawę drogi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam aluski 17/ 45 /225 i powiem ze na tych kołach strasznie zle sie prowadzi po naszych dziurawych drogach mam w planie zmienić aluski tylko nie wiem na jakie tak aby dobrze sie prowadziło dodam ze 5 dni temu wymieniłem całę przednie zawieszenie myślełem ze bedzie bardziej przyjemniej sie jezdziło ale jak było czuć dziury i nie równości tak dalej tak jest:( jakie koła mi polecacie ?

Opublikowano

16", u siebie zapodałem jeszcze kapcie o podwyższonym profilu 205/60R16 i można zapitalać :decayed:

Acha i nie przesadzać z ciśnieniem, z przodu mam 2,3 a z tyłu 2,1 bara :whistling:

P.S. Ładne 18-stki na których ją przyprowadziłem z de, znalazły nabywce już po tygodniu jazdy :grin:

Opublikowano

Witam, sam posiadam 205/55/16 i polecam. Balon nie za duzy i komfort z jazdy jest:-)

Opublikowano
  • Autor

i chyba też tak zrobię kupie aluski 16 i opony z profilem 60 :)

Opublikowano

ja mam 215/50/17 i jest git nie wiem na co narzekacie :grin: a jeszcze jakiś tam gwint ale nie skręcony na maxa tylko tak w miarę normalnie.

Opublikowano
  • Autor

A jakbym założył opony z 17 profilem 55 ale tylko na przednie koła było by ok? nic by sie nie działo?

Opublikowano

co za głupoty gadacie z tymi 16-tkami, na polskie drogi to tylko 14-tki i takie kupuj:banan:

Opublikowano
ja mam 215/50/17 i jest git nie wiem na co narzekacie :grin: a jeszcze jakiś tam gwint ale nie skręcony na maxa tylko tak w miarę normalnie.

Też mam 215/50/17 i bardzo dobrze się jeździ, aż sam byłem zdziwiony po przejściu z 195/65/15 :whistling:

Choć muszę przyznać że najbardziej komfortowe są właśnie 195/65/15 jeśli masz na drogach dużo dziur i kolein... :thumbdown:

Opublikowano

temat wyczerpany