zrywka Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Witka, Może ktoś ma takie wiadomości, czy jest jakakolwiek róznica pomiędzy turbiną z AJM`a a turbiną z AVB`ka. Bo trafiła mi się do AJM`a turbinka z AWX`a, i zastanwiam się czy po zamotnowaniu tej z AJM`a do AVB`ka coś mi to da? Pozdro
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 ajm=avb ajm<awx bez zmiany softa nic
zrywka Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Opublikowano 19 Lipca 2013 czyli krótko mówiąc, mam dodatkową turbinę do AVB`ka?
zrywka Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Opublikowano 19 Lipca 2013 heh, czyli ta od AJM`a? Jedna i druga nie puszcza dymków. AJM`owska nie ma luzów wzdłużnych, ciśnienia nie mierzyłem. AJM przejechane ok. 330 tyś, AVB - 290 tyś.
Sherlock Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 290 powiadacie . To chyba dużo jej nie zostało. Moja nie domaga , myślałem że pohandlujemy . Widzę że pojawia się magiczne zamość zapraszam na następnego spocika tj. 11.08.13
zrywka Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Opublikowano 19 Lipca 2013 290 powiadacie . To chyba dużo jej nie zostało. Moja nie domaga , myślałem że pohandlujemy . Widzę że pojawia się magiczne zamość zapraszam na następnego spocika tj. 11.08.13 no nie powiedziałbym, całkiem nieźle sobie radzi i jedna i druga. Kolega powyżej napisał, że turbinka z ajm`a jest taka sam jak z avb`ka. będę prawdopodobnie w Zamościu po 26 lipca, to może się spotkamy. Jak chcesz to zobaczysz mojego AJM`a napewno, bo nie wiem czy dwoma naraz dam radę przyjechać hehehehe
zrywka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ajm=avbajm<awx bez zmiany softa nic To jaka jest różnica pomiędzy samymi silnikami AVB vs AJM, że jest 15 KM różnicy?
MAGIC87 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ajm=avbajm<awx bez zmiany softa nic To jaka jest różnica pomiędzy samymi silnikami AVB vs AJM, że jest 15 KM różnicy? soft, pewnie doladowanie minimalnie wieksze
Rekomendowane odpowiedzi