Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co to za felgi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć co to za model felg ? szukam czegoś na zimę i chciałbym albo te z 1 linku albo te z 2

http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/b8-caha-czarna-a4-avant-2-0-tdi-170-ps-quattro-s-line-sportpaket-plus-243787/

A4 2.0TDI S-LINE BIXENON NAVI MMI SKÓRA CHROM 17'' (3394260030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Może wie ktoś co to za felga i jakie ma oznaczenia ?

Opublikowano

Te z drugiego linku mam na sprzedaż :D z tym że właśnie kolega już szuka kuriera :wink: jeśli by zmienił zdanie to ewentualnie śledź temat..

Są to felgi typowo z S-line nie maja jakiegoś szczególnego nazewnictwa. Parametry 7Jx17 ET46.

U mnie w stopce masz ofertę..

Opublikowano

To nie są te felgi tamte są 18cali....

Opublikowano

Pierwsze to wzór RS6 C5 18", drugie to 17-tki.

Jakiego rozmiaru w końcu szukasz?

Opublikowano
To nie są te felgi tamte są 18cali....

Te z drugiego linku są 17" :decayed:

Opublikowano

Faktycznie panowie źle sobie popatrzyłem. Najlepsze byłyby własnie takie jak w 2 linku tylko w 18 :decayed:

Opublikowano

Jesteś pewien, ze chcesz 18-tki na zimę?

Opublikowano

A dlaczego nie ? teraz mam na zimę 17stki a lato 19cali. Czemu odradzałbyś 225/45/18 ewentualnie 235/45/18 ? obecnie mam 225/45/17 a lato 245/40/19

Opublikowano

Nie odradzam, choć sam mam 16 lato / 15 zima. Jesli jestes świadom wyboru, to OK.

Opublikowano

No ok ale nie rozumiem świadom wyboru że co ? że źle się jeździ ? że więcej pali ? bo nie rozumiem czemu nie 17 lepiej a nie 18 cali na zimę ? rozwiń mi twoją myśl :P

Opublikowano

Więcej felgi, mniej opony, a w zimie drogi gorsze, łatwiej zgiąć felgę. Ot tyle...

Opublikowano
Więcej felgi, mniej opony, a w zimie drogi gorsze, łatwiej zgiąć felgę. Ot tyle...

może kolegę stać na 18 na zimę sama sobie nie wyobrażam jazdy na nich tym bardziej patrząc jak ostatnio dbają o drogi zimową porą bynajmniej w moich okolicach

16 i nuna idzie jak dzika :grin: chodź zastanawiam się czy slinów 17 nie zostawić sobie na zime:whistling:

Opublikowano

Jak więcej felgi mniej opony ? Opony będą takie samy na 17 czy na 18 225/45/ i co ma cena felg do jazdy zimą ; >? Już nie wiem czy rozchodzi się wam o to że 18 są droższe i szkoda ich na zimę ? czy gorzej się jeździ (ale niby czemu?) niż na 17 ?. Macie chociaż jakieś porównanie ?

Opublikowano

dobra kolego koniec ot nie o to chodzi w tym temacie każdy lata na tym na czym uważa peace eot

Opublikowano
Pierwsze to wzór RS6 C5 18"

chyba coś ci się pomyliło....

zobacz sobie zdjęcia jeszcze raz

Opublikowano

Możliwe, przepraszam za nieumyślne wprowadzenie w błąd na wszelki wypadek, ale nawet nie chce mi się już patrzec na te felgi.