Kamyk Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 wyglada to jakos, czy tak troche srednio ?? http://www.todowallpapers.net/wp-content/uploads/2010/09/Land_Rover_Range_Rover_Evoque.jpg
blaszczuEL Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Na początku jak wszedł na rynek totalnie mi się nie podobał. Ale jak zobaczyłem go parę razy na żywo to nawet ciekawie się prezentuje - na pewno nie można zarzucić mu oryginalności Wybrałbym inne auto w tej klasie i cenie ale jest dość ciekawą propozycją
makovic Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Według mnie super wygląd. Patrząc na zapowiedzi innych producentów będzie coraz więcej aut podobnych do tego wozu. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
MarianekZg Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 mi osobiście autko się podoba ale za każdym razem jak widzę je na drodze to za kierownicą siedzi kobieta
sector Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zarąbiste auto. Szybki z tyłu oczywiście ściema obowiązkowo . Widziałem takiego białasa jak z fotki w niemcowni , z tyłu na klapie miał kamykami svarowskiego wyliterowane logo firmy jubilerskiej . Auto ma oryginalny desng , niewiem jak się tym jeździ ale prezentuje się ładnie
Kamyk Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Opublikowano 25 Lipca 2013 przyznam że tym jeździłem zbiera się niesamowicie prędkości w ogóle nie czuć ledwo wcisnąłem było 130 latawica, a nie auto
PABLO Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 W końcu Beckhamowa macała palce przy tym aucie
Kamyk Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 a kto wie co ona tam maczała jeszcze
bart1907 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Jak dla mnie bomba i do takiego wygladu pomalu trzeba sie przyzwyczajaci Future.
dziadek Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Miałem okazję użytkować - autko mega wygodne i mega trzymające się drogi - ale trochę skacze przy prędkości w okolicach 200km/h pewnie z racji małego rozstawu osi...ja użytkowałem najmocniejszą wersję 265KM i powiem że jeździ nieźle - skrzynia automatyczna fajnie zestrojona że nie wkręca niepotrzebnie silnika na obroty gdy chcemy wyprzedzić normalnie nie wciskając gazu do dechy , po prostu ciągnie z dołu...wykończenie bardzo dobre choć np listwy na progach zrobione z plastiku gorszego niż w audi...auto ogólnie polecam ale rzeczywiście jest takie trochę kobiece...aha pali niemało bo na trasie jadąc normalnie przy silniku 2.0 265KM zejść poniżej 9-10-11l jest trudno - mówię o normalnej żwawej jeździe z wyprzedzaniem a nie 90km/h i oby jak najmniej spalił ...
Rekomendowane odpowiedzi