gr8 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Poszukuje kratki do bagaznika - nie wiem jaka jest jej fachowa nazwa, ale mozna ja zauwazyc w niektorych kombi poruszajacych sie po naszych drogach Jednak na poczatek szukam oryginalej do A4 B8 (jak sie okaze za droga, to wowczas przyjdzie czas na jakies zamienniki, tudziez kratki pasujace od innych autek). Poki co znalazlem takie zdjecie w katalogu akcesorii Audi: Za torbami w bagazniku mozna dostrzec taka wlasnie kratke. Nazwane jest to siatka oddzielajaca. Jednak nie wydaje mi sie, zeby to byla ta siatka rozwijana, ktora juz w aucie posiadam... mnie interesuje tylko trwala konstrukcja W innym za to katalogu znalazlem, juz bez zdjecia, cos takiego jak: Siatka oddzielająca przestrzeń bagażnika o numerze: 8K9 017 221 Czy ktos zorientowany moze mi powiedziec, czy to jest to samo i wlasnie tego musze szukac? A moze gdzie tego szukac? U kogo mozna dostac? (oprocz ASO) Na alledrogo zadne frazy szukania siatki czy kratki nie zdaly egzaminu...
wrclaguna Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 KRATA PRZEGRODA VAT 1 AUDI A4 ORYGINAŁ (3410972882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Prosze bardzo
gr8 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 Jak juz zapewne wiesz, poszla zanim usiadlem do kompa Dzieki wielkie za linka, o takie "cos" wlasnie mi chodzi... Moze jeszcze sie pojawi... ---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ---------- A w ogole to przyznac sie, ktory mi to zwinal sprzed nosa?
Rekomendowane odpowiedzi