graba83 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam Nie wiem jak ale gdy wpinam palucha to wyskakuje mi komunikat o potrzebnym formatowaniu. Zawsze bezp usuwałem sprzęt bo za bardzo mi na danych zależy,m a tu takie coś. Da radę coś z tym zrobić bo jak utracę dane to będzie nieciekawie? Próbowałem Recuvą ale nic.
makiGS Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 a wskazuje Ci ile masz miejsca zajętego i wolnego? Miałem podobnie jak Ty ale nie pokazywało mi zajętego miejsca na penie i niestety poszedł w kosz.
graba83 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Pokazuje tylko jako dysk wymienny, zero jakichkolwiek danych o pojemnosci i nazwie producenta.
Krystian1987 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 W zarządzaniu dyskami patrzyłeś? system widzi pena? Może pen "zgubił" literę dysku? Na innym komputerze pen chodzi normalnie? W innym porcie usb może pójdzie wszystko normalnie?
KANAL Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Odpal kompa z Win XP (na Win7 nie pomoglo) - prawym na dysku wymiennym, wlasciwosci, narzedzia, sprawdz, zaznacz wszystko i OK. Troche to potrwa ale ja tak uratowalem zewn. dysk z 600GB danymi.
Miroo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 przeskanuj jakimś programem do naprawy dysku.
xcentriq Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Uszkodzona tablica partycji, wszystko do odzyskania w pierwszym lepszym programie do odzyskiwania danych, który obsługuje dyski zewnętrzne, ja używam "EASEUS Data Recovery Wizard Professional"
Rekomendowane odpowiedzi