lubieniecki Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Prosba o analize logow. Autko zaczeło dymić mi na czarno i wydaje mi sie że jest słabsze. Dotakowo niezbyt równo pracuje na olnych obrotach i czuś dziwny zapach. Logi Basic Settnig Logi statyczne Logi Dynamiczne Pozdrawiam
przemik Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Uzupelnij logi statyczne - 007,018 i 023. Filtr paliwa dawno zmieniany ?
lubieniecki Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dodaje Logi stayczne 007 018 023. Przejechałem 18 tys km na tym filtrze paliwa.
przemik Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Sprawdz wtyczki na pompkach szczegolnie na 1 cyl i 2 cyl...
lubieniecki Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Sprawdze te wtyczki, ale gdyby się okazało że OK to gdzie wtedy szukać rozwiązania. Mam problem z EGR (cieknie z niego) oraz z pompą vacum (ruzsza się kruciec) ale nie wydaje mi się żeby to wpływało na pompowtryskiwacze.
Rekomendowane odpowiedzi