adamela123 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam was wszystkich Chciał bym się was zapytać i poradzić pokaze wam zdjęcie czy w tym miejscy gdzie zaznaczyłem wam czerwonym kwadratem znajduje się jakiś odpływ wody ??? ponieważ mam do okoła tej czarnej skrzynki sporo piasku.... i stoi tam woda ...
POWER-KRIS Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 To komputer i owszem gdzieś muszą być odplywy wody bo by nam akumulator utonął. Sony Xperia E dual Tapatalk 4
adamela123 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 a mozna go jakoś zdemontować ? tak żeby się potem nic nie działa nie pożądanego :D ?
Kosa-00 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 odpływ jest pod akumulatorem i na pewno jest zapchany i dlatego stoi woda
cptolgierd Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 są 2 albo 3 odpływy - jeden jest koło aku, drugi koło serva - wymacaj palcem dziury i podłub śrubokrętem aby je przetkać. Znana wada Audi - jak tego nie zrobisz, przez komputer będzie Ci auto zalewać do środka
adamela123 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 no właśnie sprawa jest taka ze pod aku odetkałem i dalej mi się woda leje gdzieś ( mokro mam za siedzeniem pasażera i czasami na przodzie pasażera ).... czyli tak jak mówisz kolego z góry servo czyli pod tą skrzynką którą zaznaczyłem na zdjęciu tak ?
Rekomendowane odpowiedzi