diabloo25 Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Jak w temacie. Probowalem juz to usunac roznymi sposobami i nie zeszlo :/
domelq Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Widać Ci linie papilarne?? Ale na pewno to jest pod lakierem? Moze na lakierze juz ktos odcisnął?
marcin j Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 O co chodzi, możesz jaśniej wytłumaczyć????? W aucie ,był dzwon i było malowane , tak????
mcm Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 jeśli jest tak jak piszesz to bez malowania się nie obejdzie ale to dosyć dziwna sprawa "pod lakierem" hmmm
diabloo25 Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Opublikowano 29 Lipca 2008 dokladnie widac linie papilarne na poczatku myslalem ze to na brudnym ktos odcisnal jak natluszcze dobrze miejsce to troche znika i niewidac auto bylo przetarte na blotniku dlatego malowali je/
domelq Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Oczywiście musi się zawodowy lakiernik wypowiedzieć, ale myślę, że bez poprawki lakierniczej to się nie obędzie
OLO_GDA Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 jezeli znika po natluszczeniu to na moje oko odcisk nie jest pod lakierem ale w lakierze bezbarwnym, ja bym potrenowal jaka pasta lekkoscierna (TEMPO czy cus) a w ostatecznosci zmatowil i przepolerowal .
endriuu Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 wezwij dochodzeniowke. wezmą te odciski, znajda goscia i pociagniesz go do odpowiedzialnosci...
Robertkra36 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 HEJ Spróbuj zmatować to miejsce papierem 2000 albo 2500 na mokro a następnie przepoleruj pasta polerską Powinno pomóc
Rekomendowane odpowiedzi