cpikson Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam. Mam urwana klamke od wiekszej czesci kanapy tylnej jak na zdjeciu, tzn teraz jest juz zdemontowana. Chodzi mi o to czy da sie bez niej jakos delikatnie/ bezpiecznie odblokowac oparcie?
Seikokilla Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Wlasnie mam ten sam problem :mad: kto pomoze ? Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
MalyMis Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Rozkrec ten plastik jak sie da, a nastepnie srubokretem otworz blokade.
cpikson Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Da sie jedynie odkrecic ta srubke co widac od gory ale nie ma mozliwosci zdjecia go bo druga sruba go trzyma i jest przykrecona z boku, widac ja po otwarciu fotela... ---------- Post dopisany 25-08-2013 at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany 14-08-2013 at 17:55 ---------- Jezeli ktos dalej ma z tym problem to mam na to proste choc tylko dorazne rozwiazanie. Potrzebujemy: rurke miedziana 22mm, kawalek preta (w moim przypadku rolka od drukarki), brzeszczot i pilnik. Moze nie wyglada za pieknie ale dziala Na upartego mozna czyms zaslepic otwor, pomalowac na czarno i prawie nie widac roznicy:decayed:
shakal Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jak to mówią "Potrzeba, Matką wynalazków" Obkleić czarną izolacją i jak w oryginale
cpikson Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ja sie pobawilem z klejem na goraca, troche rzezbienia nozem, czarny mat spray i rzeczywiscie, jak z fabryki
AtrA Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 odkręcacie widoczną śrubkę na zdjęciu i wkładacie dość cienki acz mocny drut lekko wygięty do środka tak aby wkładana końcówka wchodziła w stronę klapy bagażnika trochę prób i się uda potem pchacie wystający koniec w stronę klapy bagażnika i powinno puścić. Miałem ten sam problem i w ten sposób otworzyłem
cpikson Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No to teraz mowisz, jak juz po wszystkiemu? Ale chociaz nastepni beda mieli wybor metody
pawell86 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dnia 4.08.2013 o 16:27, cpikson napisał: Witam. Mam urwana klamke od wiekszej czesci kanapy tylnej jak na zdjeciu, tzn teraz jest juz zdemontowana. Chodzi mi o to czy da sie bez niej jakos delikatnie/ bezpiecznie odblokowac oparcie? Witam, mam pytanie jak zdjąłeś tą rączkę bo mi się ułamała i nie wiem jak się do tego zabrać :/
Rekomendowane odpowiedzi