mareckiaudi4444 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam podrzuci ktos gdzie mozna oddac turbine do regeneracji mieszkam na śląsku ale slyszałem ze dobrze robia turbiny w mielcu ale moze ktos ma jakies pomysły
Piotrek98igo Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 nie regeneruj, kupuj uzywke z awx/avf,bo w ajm ta mala juz jest podkrecona seryjnie
mareckiaudi4444 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wiesz co ja mam ja po regeneracji ale nie jestem zadowolony bo mam chipa zrobionego na 155km i po regeneracji nie chodzi juz te auto jak bylo wczesniej mysle zeby mi to ktos dobrze poprawil nie ma takiej elastycznosci i kopa jak wczesniej kumpel tez regenerował i wsadził z b6 i tez nie ma juz tego co mial a mamy ten sam program
MrTea Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 a mamy ten sam program Czyli co, macie ten sam gotowiec wgrany? Turbo B6 (AWX/AVF) jest najlepszym rozwiązaniem , wiec bo sam wcześniej miałem serię AJM, pozniej chip ABT a na koncu turbo AWX i strojenie na 160ps i nie mow że z turbem od AWX elastyczność jest gorsza niz z turbem od AJM bo to bzdury
mareckiaudi4444 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 tak ten sam program mamy,nie mi tylko chodzi o to co miałem wczesniej a ze AWX jest lepszy to wiem tylko zeleży mi na tym zeby wrocic chociaz do tego co mialem. mysle zeby mi ktos ja dobrze ustawił zeby to chulało.mysle zeby jechac do katowic na panwenicka ale jak ktos ma inne zdanie to prosze o odp albo gdzie zrobia to dobrze
Rekomendowane odpowiedzi