Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Chromowana listwa klimatronik 2 din

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj zabrałem się za rezanie radia 1 din na 2 din, wszystko ogarnęłem tylko zauważyłem że pomiędzy popielarką a klimatronikiem forumowicze mają chromowaną liste u dołu klimatronika, też taką mam w starym 1 dinowym klimatroniku, lecz w nowym 2 dinowym takiej nie mam i mam dziure.. taką listwe można dokupić? Można przerobić z 1 din klimatronika do 2 dinowego tą listwe? jak to załatwiliście?

Opublikowano

Klimatronik 2 DIN nie ma tej srebrnej listwy.

Jeśli u kogoś pod radiem 2 DIN jest klimatronik ze srebrna listwą u dołu, to znaczy to, że jest to klimatronik 1 DIN przycięty samemu tak by pasował do tunelu.

--

Pozdrawiam.

Opublikowano

Aha, to teraz pytanie dla tych którzy wsadzili tam 2 din klimatronik - co zrobić z tą szparą pomiędzy popielarą a klimatronikiem, zmieszcze tam starą półeczke która tam była wcześniej??

Opublikowano

Wsadz popielniczke 2din i będzie ok :-P

Opublikowano

To znaczy, że ci którzy wymienili na 2 din klimatronik pozostawiając 1 dinową popielniczkę, zostawiają taką szpare i ok? nie wierze :o:P

Opublikowano

Uwierz.

Były tu już opisywane przypadki, gdy komuś w tę szparę wpadła karta telefoniczna lub bilet parkingowy. Nieźle się chłopaki musieli natrudzić, żeby to wyciągnąć. :grin:

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

dlatego wymiana na 2din z pozostawieniem starej popielniczki to jest rozwiązanie tymczasowe. Docelowo powinno się wymienić na właściwą popiołkę. Ja na dniach sie biorę za wymianę, popiołka czeka a przy okazji wymieniłem pokryweczkę na nówkę :) razem z nową gałką i ramką dookoła będzie wyglądało brand new :)

Opublikowano

No to mnie zmuliliście :facepalm::decayed:

Opublikowano

U Ciebie jest chociaz listwa chrom a u mnie widać mechaniz otwierania popiółki.. :-P

Opublikowano
U Ciebie jest chociaz listwa chrom a u mnie widać mechaniz otwierania popiółki.. :-P

a bo trzabyło nie wywalać tego plastiku co przy 1DIN tworzy tę półeczkę wnętkę pod klimatrnikiem tylko to przyciąć i zamontować. Wtedy szpara tak nie straszy.

Opublikowano

Na szczęście to zostawiłem, podetne pokombinuje, już dzisiaj próbowałem ale za dużo czasu pochłoneła mnie kamera cofania.. :)