akjam Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 No jak chcesz zrobić bixa no to zrób tak jak należy czyli spryski, samopoziom. Co do ściemniania tylnych lamp to ja jestem na NIE z takimi historiami. Dokładki w kolor jak najbardziej - od razu inaczej będzie to wyglądać.
grampp Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Bixy to na większy wydatek co do malowania dokładek może ktoś się orientuje jaki mniej więcej to będzie koszt u lakiernika? btw. czekam na dalsze opinie
Dozer Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Powodzenia w modach. Będzie się trzeba kiedyś ustawić w Tilburgu na mini spota Czasami śmigam tam do znajomych. Pozdro.
grampp Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Spoko, nawet szukam domu do wynajęcia w mieście także tego
Dozer Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jak będę się wybierał do Tilburga to dam znać PW to się ustawimy. Pozdr
Gość harry19-19 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Bixenon super sprawa jestem mega zadowolony także polecam ci , jazda w nocy jest o wiele przyjemniejsza warto wymienić zderzak zs pryskanie i bixenon najlepiej soczewkami b8 jak nie chcesz wymieniać zderzak , to przejedź wertartką otwory załóż zaślepki i już masz zderzak z spryskami Tak ja robiłem na początku a pózniej założyłem inny zderzak z spryskami
grampp Opublikowano 13 Września 2015 Autor Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Widziałem te zaślepki na allegro ale myślę, że na dłuższą metę trzeba by było zderzak. Holenderska policja bardzo uważnie przygląda się pl blachami Następne mody wdrożone: - drl led, zamiast ori halogenów - lotka na klape - zawiecha eibach pro kit + amory bilstein b6 sport - podświetlenie nóg spod drzwi led Koledzy a co myślicie nad przyciemnieniem ori lamp tylnych ale tylko w kierunkach? Day light, po przekręceniu zapłonu. Lampy nssc 510 hp wymodzone i wsadzone w ori halogeny Aktualny letni setup 2015: Co doszło?- lotka na klape - eibach pro kit -30 + amory bilstein b6 - daylight w miejsce ori halogenów - rejestrator tracer (coś jak go pro 4 z tym, że ma tryb samochodowy) Dodano wieszak na zakupy w bagażniku Nowa fota z sesji Edytowane 28 Czerwca 2015 przez grampp
mariuszbielsko Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 kolor piekny jakie plany na dalsze mody
grampp Opublikowano 14 Września 2015 Autor Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Szykuję się na zmianę opon na grubsze, mam niskoprofilowe i nie polecam.. a fele 17' są stanowczo za małe ;D także szykują się 18 na następną wiosne. Edytowane 14 Września 2015 przez grampp
Rekomendowane odpowiedzi