WhiteBoy Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 W ramach ciekawostki.... Widzieliście ipada mini w aucie zamiast navi ? Rozwiązanie do najtanszych nie należy, ale nowa dobra navi kosztuje czasami znacznie więcej niż ipad wraz z radiem. Oprócz obsługi multimediów mamy www, maila i inne aplikacje które nie są dostępne na navi. Najnowsze navi obsługują już www czy maile, ale ich interfejs nie może się równać z ipadem.
kqba Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Gdyby to zgrabnie zamontować, to było by fajne. Do tego jeszcze kartę Aero2 i fajny sprzęt.
WhiteBoy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Kwestia kilku lat i patent będzie znacznie popularniejszy. Obecne nawigacje wyglądają archaicznie w kwestii możliwości i interfejsu przy tym patencie.
Bonzay74 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Podłącze się do tematu.Interesuje mnie mianowicie podłączenie tableta do CONCERTIII tak aby tylko dźwięk był odtwarzany na głośnikach.Moze jest jakiś sposób aby to zrobić
WhiteBoy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Trzeba by wpuscic sygnal przez aux. Jezeli radio ma taka opcje to z ipada dzwiek bez problemu wyciagniesz.
MichalBelgia Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Ktoś może już to montował w Polsce? Znalazłem taki materiał i chciałbym kupić taki zestaw albo dajcie namiar na jakiś serwis który zainstaluje mi to do Vito. Dzięki pzdr Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi