spin444 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Poszukuje numeru wentylatora klimatyzacji do Audi A4 B6 silnik AVB 101 KM wiem że to jest wentylator 11 łopatkowy, i nigdzie nie mogę takiego spotkac na alledrogo, pomyslałem że może nr części pomoże mi w zakupie odpowiedniego jeśli ktoś mógłby pomóc będę wdzieczny. ---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ---------- dokładnie chodzi o końcówkę bo numer zaczyna się : 8E0959455_ brakuje ostatniej litery a są różne np. D , M ,K itd
wojtasb-1987 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 najlepiej byłoby sprawdzić jaki numer ma twój stary wentylator w etce jest to podzielone na samochody z: -jednym wentylatorem -dwoma wentylatorami -dwoma wentylatorami dla ciepłych klimatów -dwoma wentylatorami auta z hakiem -dwoma wentylatorami z automatyczną skrzynią
powaguspisz Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zrób mi jego zdjęcie, oraz ewentualnie kostkę połączeniową, mam tego od metra tylko są różne mają po 11 łopatek ale różne kostki. Ręki uciąć nie dam, ale obstawiam z literką M bo tylko taki jest dostępny. I mam takie coś od ręki.
spin444 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 mój wentylator ma 11 łopatek i wymiar 280 mm , z tego co mi wiadomo te wentylatory mają po prostu luzne kable żadnej kostki zarobionej nie mają jeśli chodzi o nowe a jaka cena była by u Ciebie takiego wiatraka ?
powaguspisz Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Na PW poszło, nie będę śmiecił,.
Rekomendowane odpowiedzi