Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Szwagrowa promocja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szwagier sprzedał auto, został mu zestaw CB z którym jeździł kilka lat chce mi go opchnąć za 600 zł

Z racji iż nie jestem znawcą tematu proszę o podpowiedź czy "brać" :decayed:

Zestaw to radio president johnson II z anteną też presidenta 145 długości.

Podłączyłem zestaw i jakoś nie zaskoczył mnie super jakością - ucinało w pół zdania rozmówcy więc podjechałem do speca żeby sprawdzić czy zestaw był zestrojony.

Gociu od progu przywitał mnie słowami "w srodku też ma pan taki szajs jak na dachu? ":shock3: na to ja że to ponoć dobre radia a gość w śmiech i nawet nie chciał mi go zestroić

Oczywiście zaproponował mi kupno zestwu od Niego, zaproponował Unidena 520XL i antenę sirio ML145 jako dużo lepszy zestaw od Szwagrowego i to wszystko w promocyjnej cenie 500 zł :decayed:

Co o tym wszystkim myślicie ???

Opublikowano

Ojciec posiadał presidenta i nie narzekał ..zobacz sobie na alegro po ile chodza te radia

Opublikowano

Nie gadaj że gościu zaproponował uniedna w sklepie?

powiem tyle, antena dobra używka chodzi po stówce, wiec johnson bylby wart 5 stow

że sie śmiał to dla mnie troche dziwne, źle nie jest, jakby to był jakiś sunker i intek czy maxon to bym poparł

johnson ma słaby głośnik, asc też w sumie do poprawy, wolałbym od niego johnego 3 którego moglbys dorwac nowego za tą kase i sądze że byłbyś zadowolony

ja używam takiego zestawu jak polecił sprzedawca, uniden +ml145 tyle że midlanda

to już taki zestaw gdzie polecają wszędzie, wiadomo dobrze działa :wink: zależy jakiej jakości byłby ten uniden którego Ci poleca, bo to różnie bywa z Chińską jakością :decayed: i jak używać chcesz radia na przykład mój tato ma teddiego i missouri i zadowolony jak cholera :decayed: a gdy jeździł z moim zestawem mówi że nie dla niego takie coś bo zanim dojedzie do miejsca o którym sie dowiedział to sytuacja sie zmienia :decayed:

Opublikowano

Kup sobie radio YOSAN TURBO - dla mnie rewelacja, dodatkowo ma czerwone podświetlenie jak w Audi, do tego antena np.Sirio Omega 27

Wydasz mniej niż 500zł za wszystko nowe

Opublikowano
  • Autor
Nie gadaj że gościu zaproponował uniedna w sklepie?

Yhy:yes2:

Nawet podłączył pod moja antenę i pokazał że dużo mniej szumi i nie ucina jak to robi president na ASC

A co do jakości o którą pytasz to nie wiem jak to sprawdzić.

Opublikowano

Johnny II ma asc do poprawy. Za 450zł masz nowego harrego III z bardzo dobrym asc. Ja swojego johnnego II sprzedałem za 250zł więc cena za radio szwagra z kosmosu. Co do unidena nikt ci go nie zaoferuje w sklepie legalnie bo nie ma homologacji. W ciężarówce używam unidena 520xl w audi prezydenta różnica w odbiorze eliminacji szumów itp na plus harrego. Uniden sieje w instalacji auta zakłócenia.

Opublikowano

Panowie ale co tu sie spinac Presidentem. Kup M-techa III i masz po sprawie trzeba tylko poprawic LOCAL/DX i jest miodzio. Filtr NB i ASQ dzialaja za***iście i jeszcze z tego radia mozna wydlubac modulacji ze majka ze wzmocnieniem nie potrzeba a o mocy nie wspomne w peek 22W. To tak po krotce co mozna z Legenda 3 wydlubac a radio kosztuje ok 250zl. Jest male sprytne, miesci sie pod kierownica a kolor mozna sobie przerobic w nim z tego bursztynu. Bede mial czas to nagram filmik jak to na mierniku chodzi i pod antena bazowa.

---------- Post dopisany at 02:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:59 ----------

Johnny II ma asc do poprawy. Za 450zł masz nowego harrego III z bardzo dobrym asc. Ja swojego johnnego II sprzedałem za 250zł więc cena za radio szwagra z kosmosu. Co do unidena nikt ci go nie zaoferuje w sklepie legalnie bo nie ma homologacji. W ciężarówce używam unidena 520xl w audi prezydenta różnica w odbiorze eliminacji szumów itp na plus harrego. Uniden sieje w instalacji auta zakłócenia.

Slaba masz instalacje antenowa to sieje po odbiornikach. U 520XL Sa dobre w porownaniu do szumofonu Harry 2 ASC

Opublikowano
  • Autor

Wolałbym nic nie rezać :decayed: Lutowałeś tak u Siebie ?

Panowie ale co tu sie spinac Presidentem. Kup M-techa III i masz po sprawie trzeba tylko poprawic LOCAL/DX i jest miodzio. Filtr NB i ASQ dzialaja za***iście i jeszcze z tego radia mozna wydlubac modulacji ze majka ze wzmocnieniem nie potrzeba a o mocy nie wspomne w peek 22W. To tak po krotce co mozna z Legenda 3 wydlubac a radio kosztuje ok 250zl. Jest male sprytne, miesci sie pod kierownica a kolor mozna sobie przerobic w nim z tego bursztynu. Bede mial czas to nagram filmik jak to na mierniku chodzi i pod antena bazowa.

---------- Post dopisany at 02:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:59 ----------

Slaba masz instalacje antenowa to sieje po odbiornikach. U 520XL Sa dobre w porownaniu do szumofonu Harry 2 ASC

Jest sens takich przeróbek? Czy lepiej dołożyć i kupić coś co ma już te ulepszenia w standardzie? Jak tak to możecie polecic jakiś dobry zestaw ?

Osobiście chodzi mi po głowie ten Uniden 520XL bo jest nalutki w porównaniu do Presidenta na którego nigdzie miejsca nie mogę znaleźć

Opublikowano

M-tech Legend III + ML 145 (Sirio, Midland) i w 100% bedziesz zadowolony i jest krótszy od U520XL

Opublikowano

z tego co podesłałeś będziesz zadowolony :wink: