archklos Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Witam. Ponieważ klima mi nie chłodzi (kilka dni po zakupie przestała), a komputer pokazuje że wszystko ok muszę jechać na przegląd klimy i napełnianie. Szukając jakiegoś zakładu w warszawie natknąłem się na taką promocję - "Przegląd klimatyzacji" w ASO AUDI Warszawa. Zakres czynności przeglądowych: sprawdzenie szczelności układu uzupełnienie czynnika chłodniczego oraz oleju kompresora sprawdzenie stanu filtra klimatyzacji dezynfekcja układu nawiewów powietrza Cena: 249 zł Cena akcji obejmuje koszty materiałów takie jak: czynnik chłodniczy olej do kompresora płyn do dezynfekcji układu nawiewu powietrza Co myślicie? Warto się wybrać za taką cenę czy jechać do prywatnego warsztatu? Link do promocji: Oferta promocyjna • AUDI w Warszawie - Porsche Połczyńska - Audi R8, S3, S6, Q7, Q5, A3, A4, A6, A8, TT, allroad quattro
bialy986 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 To ma być promocja :banghead: ? Przeważnie kosztuje w granicach 150-200zl w warsztatach. wysłane za pomocą tapki
sokal Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja bym jednak poszukał jakiegoś innego serwisu. U mnie w SO za 89zł jest odessanie kombajnem starego czynnika i nabicie nowego z olejem i też sprawdzają szczelność. Rozumie że w Wawie będzie nieco drożej ale nie ma najmniejszego sensu przepłacać w ASO bo to wyrzucanie ciężko zarobionej kasy w błoto. Za różnicę kupisz spokojnie np. nowy osuszacz do klimy który warto by wymienić Nie wiem jak w B6 sprawa wygląda z dławikiem (czy jest tak jak w B5) ale też warto sprawdzić jak to wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi