Misiek 1995 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam Mam w planach wymianę silnika i chciałem sie was troche poradzić. Aktualnie w mojej A4 jest 140-konny silnik o oznaczeniu BPW z przebiegiem 210 tysięcy z 2006 roku ze skrzynią manualną, chciałem wsadzić coś nowszego w miarę bezawaryjnego Pytanie nr 1: Jaki silnik polecacie, o jakim oznaczeniu, czy silnik o oznaczeniu CGL to dobry pomysł i czy podejdzie bez jakichś większych przeróbek ? Pytanie nr 2: Czy polecacie jakiś sprawdzony warsztat który specjalizuje się w tego typu modyfikacjach w okolicach Podkarpacia ? Pytanie nr 3: Znalazłem na allegro dosyć ciekawą oferte , czy może znacie tą firmę? SILNIK AUDI A4 A5 A6 Q5 2.0 TDI CGL 2012 GWARANCJA (3451093072) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Nie znam sie szczególnie na samochodach od strony mechanicznej więc jeżeli macie jakieś sugestie na co zwracać uwagę gdy będą wymieniać silnik prosił bym abyście podpowiadali:) Czekam na wszelkie podpowiedzi, z góry dzięki i Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi