michu10 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Panowie, czy podłączał ktoś pod ori żarnik d2s xenon ( nie wiem bosch, osram philips) przetwornice 'chinola' ? kupiłem w dobrym pieniążku ori żarniki i teraz szukam przetwornic i boje sie podłączyć jakiegoś chinola, a nie wiem czy jest sens wydać na jakieś markowe przetwornice typu valeo, osram, koito ? ma ktoś jakieś doświadczenie w tej kwestii, bo nie chciałbym aby żarniki zaraz uległy zniszczeniu po podłączeniu do chińskiego wynalazku
Gwerty Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Panowie, czy podłączał ktoś pod ori żarnik d2s xenon ( nie wiem bosch, osram philips) przetwornice 'chinola' ? kupiłem w dobrym pieniążku ori żarniki i teraz szukam przetwornic i boje sie podłączyć jakiegoś chinola, a nie wiem czy jest sens wydać na jakieś markowe przetwornice typu valeo, osram, koito ? ma ktoś jakieś doświadczenie w tej kwestii, bo nie chciałbym aby żarniki zaraz uległy zniszczeniu po podłączeniu do chińskiego wynalazku z przetwornicami d2s, d4s jest lepiej bo zapłonnik jest w przetwornicy. co za tym idzie palnik lepiej to znosi. jak będziesz miał szczęście i trafia ci się dobre przetwornice hid, trzymające napięcie to będzie to świecić w miarę. ale nie spodziewał bym się szału w jakości światła.
Rekomendowane odpowiedzi