Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja koleżanka:) AVF QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100_0981.jpg

100_0980.jpg

100_0979.jpg

100_0983.jpg

100_0984.jpg

100_0977.jpg

100_0978.jpg

Opublikowano

fajnie że :quattro: Daj jakiś opis i napisz jakie masz plany co do auta :wink:

Opublikowano

Ladny taki szary srodek :) radio cos ci nie siedzi chyba :) pozdro

Opublikowano
  • Autor

Opis... hmmm.... W zasadzie to seria... Z zewnątrz to w sumie felga 18' , szybki ciemne i tyle. środek jasna skóra a z bajerów to lusterko fotochrom, CLH, grzane d*py, schowki pod fotelami, tempomat, pełny fis niestety narazie czerwony... W najbliższych planach reling chrom i fis kolor a później się zobaczy bo póki co za tydzień mi się córka rodzi więc z czasem może być kiepsko

---------- Post dopisany at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ----------

radio ktoś przedemną zapakował do 1 dina stąd takie spasowanie

Opublikowano

fajnie że wymienisz relingi na chrom:wink: tą konsole 2 din mógł byś wrzucić oryginał, nie jest to aż taki duży koszt a będzie wyglądać na prawdę dobrze:wink:

Opublikowano
  • Autor

chwile zetrwam z bólami bo w planach jest rns-e a oprócz kosza bedzie potrzebny klimatronic 2 din

---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ----------

a z niedalekich planów to chcę podjechać na hamownie bo jest dość mocny program i jestem ciekaw ile pokaże

Opublikowano
Opis... hmmm.... W zasadzie to seria... Z zewnątrz to w sumie felga 18' , szybki ciemne i tyle. środek jasna skóra a z bajerów to lusterko fotochrom, CLH, grzane d*py, schowki pod fotelami, tempomat, pełny fis niestety narazie czerwony... W najbliższych planach reling chrom i fis kolor a później się zobaczy bo póki co za tydzień mi się córka rodzi więc z czasem może być kiepsko

---------- Post dopisany at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ----------

radio ktoś przedemną zapakował do 1 dina stąd takie spasowanie

:hi: Furka fajna - ale jak chcesz zobaczyć "serię" to spójrz co u mnie było/jest :decayed:

W porównaniu z tym jest całkiem sporo ponad serię :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no tak całkiem golas to to nie jest:wink:

---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ----------

a i podświetlenie tablicy też mam led:naughty: i pdc tył ale niestety dwa czujniki padły i jestem w trakce szukania bo w aso sztuka 370zeta:facepalm:

---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ----------

a to moja wcześniejsza koleżanka:wink: 2.0 tdi ale w ośce:wink: noi słynna dwulitrówka troche mi dała popalić więc zapadła decyzja że musi to być coś w 1.9 i quattro:grin:

100_0943.jpg

100_0948.jpg

---------- Post dopisany 29-08-2013 at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany 25-08-2013 at 23:42 ----------

relingi chrom już leżą w garażu:wink: teraz tylko założyć ale jak sobie pomyslę o rozebraniu tego to:kwasny: aż sie mi nie chce:facepalm:

Opublikowano

Bardzo fajna.

Opublikowano
  • Autor

Relingi zamontowane a oto efekt:wink:

100_0989.jpg

100_0990.jpg

100_0991.jpg

Gdyby ktoś potrzebował czarne relingi tanio oddam....

Opublikowano

Ładny avancik :thumbup1: ...zazdroszcze Q, ja się musze ośką męczyć :decayed:

Zmiana relingów zdecydowanie na plus :wink: Proponowałbym Ci jeszcze dokładki pomalować w kolor i lekko obniżyć auto, chociażby samymi spręzynami :wink:

Do zobaczyska na Gliwicach albo w Żorach :wink:

---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ----------

I popraw troszke pierwszy post, gdzie masz zdjecia, dodaj tam troche opisu auta i planowanych zmian, tym którzy tu wejdą będzie sie lepiej oglądało stronke, bo same zdjęcia niewiele mowią o aucie :wink:

Opublikowano

Ładnie , kolega z niedaleka , rzezaj rzezaj , będziesz coś potrzebował to bij do mnie :decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ładny avancik :thumbup1: ...zazdroszcze Q, ja się musze ośką męczyć :decayed:

Zmiana relingów zdecydowanie na plus :wink: Proponowałbym Ci jeszcze dokładki pomalować w kolor i lekko obniżyć auto, chociażby samymi spręzynami :wink:

Do zobaczyska na Gliwicach albo w Żorach :wink:

---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ----------

I popraw troszke pierwszy post, gdzie masz zdjecia, dodaj tam troche opisu auta i planowanych zmian, tym którzy tu wejdą będzie sie lepiej oglądało stronke, bo same zdjęcia niewiele mowią o aucie :wink:

Dokładki pójdą w kolor tylko na razie brak czasu by auto staneło na kilka dni a zawias przydałby się inny bo ten troche mięki przy szybkich łukach:kwasny: a najbliższe mody to bns bo na rns narazie brak kupidła:kwasny: