Skocz do zawartości
IGNOROWANY

S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich od niedawna jestem posiadaczem audi a4 s-line b7 2,0 tdi 170 hp. Powiedzcie mi czy jest możliwość sprawdzenia w jakiś sposób czy moja wersja to napewno s-line bo znajomy twierdzi że mam tylko znaczek naklejony. Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję.

Opublikowano

Wstaw zdjęcia . A co do pakietów to we wlepce masz Kody i tam się dowiesz czy masz s-line czy tylko ktoś stylizował na s-line

Opublikowano

Powiedz mi kolego jak te kody odczytac czy tam ma być wpisane S-line??? Rozumiem że chodzi o tą wlepke w książce serwisowej tak?

Opublikowano

Zdjęcia mogę wrzucić dopiero jutro ale z zewnątrz wygląda dokładnie tak samo jak ta na zdjęciach z linku nawet kolor ten sam :) Ale czy można to jakoś stwierdzić po numerze VIN ???? Bardzo zaciekawiła mnie ta wlepka o której pisałeś

---------- Post dopisany 27-08-2013 at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany 26-08-2013 at 14:27 ----------

image.jpg

image.jpg

image.jpg

1377339710337.jpg

Opublikowano

ale zdjęcia żeś porobił :whistling: z zewnętrznego s-lina nie masz nic , wewnętrznego po tych zdjęciach nie da rady stwierdzić

Opublikowano

wewnatrz chyba tez nie ma bo widze ze podsufitka kremowa a nie czarna

Opublikowano

W b7 nie musi byc czarna wiec jest nadzieja choc na wewnetrzny :wink:

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi powiedzcie mi tylko po czym to stwierdzacie, bo jak czytam ten post do którego podałem link to mi się zgadza pakiet S-line PRO alu się zgadzają zawieszenie też mam sztywne, kirownica ze znaczkiem 3 ramienna wielofunkcyjna, fotele jak w opisie, listwy progowe ze znaczkiem S- line, gałka zmiany biegów ze skóry , wiem że zdjęcia lipa ale znaczki są na listwach drzwi i na grilu. Więc co jeszcze brakuje?????? Co z tymi 3 Pakietami S-line ?????

---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

tak jest wpis E4J

Opublikowano

Dziękuję za rozwianie wątpliwośći pozdrawiam:a4fan: