bruchwia Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam W pracy postawiłem swoje autko na trawce ładnie pięknie gdzie po 2 dniach zaplęgło mi sie mrowisko w samochodzie:facepalm: Skoczyłem sobie do castoramy i kupiłem siuwaks od mrówkó i posypałem calutkie wnętrze tym czymś... popadały kurw... wszystkie i przy okazji ujebało mi tym roletę próbowalem zmyć płynem zwykłem do szyb ale teraz mi zostały takie plamy jakby ktoś coś rozlał ;/ Pytanie czym to umyć zmyć wyczyścić wykąpać ? ktoś próbował ? Pozdrawiam
maciucha512 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Może być że to cholerstwo odbarwiło roletę.
bruchwia Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 mi się wydaje że nie odbarwiło tylko bardziej po płynie zostały takie plamy jak próbowałem to umyć ;/ no ale musiałem tego najebać inaczej bym miał pasażerów na gape
maciucha512 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Może da radę jakąś szczoteczką np. do rąk
bruchwia Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 spróbuje się czymś pobawić... a jak się nie uda to trzeba będzie go oddać do pralni tapicery i to mi ogarną
TyBucu Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zwykła ścierka i na grubo jedziesz SONAX-em do wnętrz i tapicerek, jak tym nie zejdzie to ciężko bedzie to wymyć...
pioteros Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ja polecam jeszcze tanszy sposób, miseczka z ciepla wodą, taka nawet goraca + proszek do prania najzywklejszy i szczotka do ręki taka z długim nylonowym/twardym włosiem, szorować az się troszkę popieni a potem tylko mokra szmatka i do wyschniecia
Rekomendowane odpowiedzi