oca69 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Podłącze się , mój znajomy ma 1.9 tdi a4 i pokazywało mu cały czas 80 stopni czy miasto czy trasa . Wymieniłem mu czujnik temp. i hula jak nowe teraz trzyma 90
Labiel Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Co do czujników... Zależy jaki się wstawi. Dostałem kiedyś od kumpla nowy czujnik toprana. Mój był sprawny ale tak na testy podłączyłem też ten nowy. Zawyżał o około 10 stopni w stosunku do sprawnego oryginału. Jeśli chcecie wymieniać czujniki temp itp to tylko na ori. Zamienniki za parę złotych darujcie sobie od razu.
Śliwek Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 kolego bez jaj. topran to najgorszy zamiennik z mozliwych i tego sie nawet do reki nei bierze a co dopiero zamontowac w aucie. chcesz powiedziec zatem ze febi bedzie tez zlym zamiennikiem? bzdura. nie gadajcie takich glupot bo potem nie dziwota jak ludzie gadaja ze audi drogie w utrzymaniu. EPS, Facet, FAE, Febi - można śmiało montować
kylo1991 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 W moim 1,8 jak go kupiłem temp. na trasie ledwo co sięgała 60. Wymieniłem termostat na Wahlera i teraz temperatura czy na trasie czy pomieście czy w upały trzyma 90
Rekomendowane odpowiedzi