martiborki Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Chlopaki mak pytanie czy po wymianie czesci tzn n75 i g62 bledy same sie kasuja czy musse podjechac n kompa zeby wykasowac seby qutko poprawnie chodzilo?
powaguspisz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ogólnie silnik zacznie pracować prawidłowo, bynajmniej powinien, ale usterki musisz usunąć z systemu bo może być tak że dalej będzie np. w trybie awaryjnym pracował. np. w przypadku przepływomierza zauważyłem że nawet informują o tym by nie zakładać jeśli brak jest komputera do wykasowana błędu. Koszt nie wielki a będziesz miał wszystko wyczyszczone i święty spokój.
martiborki Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Pytam bo ciagle mi cos nie gra i nie daje mi to spac jesttakie zdlawienie na kazdym biegu na 3500 tys obrotow i spadek mocy turbo glosniej pracuje wtedy a na 5 biegu nie przekracza 4 tys obrotow jakby nadal n75 nie prqcowal poprawnie a kupilem nowy kable sprawdzone i wezyki nowe podlaczone dobrze ehh
Rekomendowane odpowiedzi