MaciejK Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jakie polecacie ręczniki do osuszania karoserii?? Znalazłem coś takiego Deluxe Fluffy Drying Towel recznik do osuszania [FLUFFY] - 48.00zł : AUTOFANATIC - Tuning i Car Audio Miałem ściereczki Jana Niezbędnego ale już się zużyły. Poprawiony link
Griffe Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Aplikatorem do opon megsa chcesz wycierac karoserie - BARDZO NOWATORSKIE podejscie:naughty:
edekxp Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ja używam irchy, nic się nie pyli i dużo wody wsiąka Tapatalk
Griffe Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ircha to imo kiepski pomysl. W temacie z recznikami na szczescie jest cos co jest malo spotykane - tanie i dobre a wiec: Valet PRO Large Blue Fluffy - ręcznik do osuszania 90x60cm - Osuszanie - Mikrofibry i ręczniki
Przybysz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ja uzywam takiej i jestem zadowolony Meguiar's WATER MAGNET MICROFIBER DRYING TOWEL - Ręcznik z mikrofibry do osuszania karoserii 70x56 cm Sklep internetowy tuning | OEM+ Tuning Center
Griffe Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Calkiem niezly waflowy, jednak o strukturze wlosia sa bezpieczniejsze. Pamietac nalezy, ze glownie rysujemy lakier wycierajac, z tego powodu nie powinno sie "wycierac" a osuszac klasc, delikatnie przyklepac i zdjac bez suwania.
MaciejK Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ircha to imo kiepski pomysl. W temacie z recznikami na szczescie jest cos co jest malo spotykane - tanie i dobre a wiec:Valet PRO Large Blue Fluffy - ręcznik do osuszania 90x60cm - Osuszanie - Mikrofibry i ręczniki Czy to jest to samo Deluxe Fluffy Drying Towel recznik do osuszania [FLUFFY] - 48.00zł : AUTOFANATIC - Tuning i Car Audio Wygląd sprawia wrażenie że tak.
MaciejK Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Bo mam go na miejscu i nie muszę płacić za wysyłkę. Uważasz że on będzie dobry??Używaleś go?? Porównywalny do Megsa??
Griffe Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kilka razy, uzywam czegos innego. Spelnia swoja role i cenowo jest bez konkurencji.
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ircha to imo kiepski pomysl. W temacie z recznikami na szczescie jest cos co jest malo spotykane - tanie i dobre a wiec:Valet PRO Large Blue Fluffy - ręcznik do osuszania 90x60cm - Osuszanie - Mikrofibry i ręczniki za***ista sprawa. Super zdejmuje wode i zero zacieków
MaciejK Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 kupiłem ten ręcznik ale żeby on tak za***iście zbiera wodę??? hmm może źle używam. Może jakaś instrukcja??
Griffe Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Jesli auto przed myciem bylo niezabezpieczone niczym, to troche zajmie osuszanie. Jesli lezy dobry wosk, to bedzie suche bardzo szybko. Recznik przykladamy i zdejmujemy - nie "szuramy" po lakierze.
jacodk Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 jedna rzecz mi nie daje spokoju, nie wiem co robie zle- jak myje autko, to jak mam zdążyć je wysuszyć? U mnie jest woda z kamieniem, i np machnę dach, spłukam wodą, i kiedy zabieram sie za boki to na dachu juz mam osad z wody... może źle robiłem, ale do tego czasu wycierałem go na sucho i zacieki polerowałem tempem, potem woskowałem i było git, ale pewnie nie o to chodzi.
Griffe Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Nie myc na sloncu i nie myc goracego lakieru.
jacodk Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Tylko że wtedy wyjechałem autem z domowego garażu do cienia. W garażu mam chłodno... a z kolei innym razem było pochmurno... a osad wciąż był... do mycia używam szamponu z woskiem, a czytałem ze to nie jest dobre... (może to być przyczyna?)
Griffe Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Oczywiscie. Kup Preste Sudzz albo 4Nano Ultraviolet.
jacodk Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Oczywiscie. Kup Preste Sudzz albo 4Nano Ultraviolet. O to mi chodziło, dziekuję, piwko wiszę
bartek123415 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Preste Sudzz polecam
balbolek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner.pl Ja posiadam tą , daje rade
Rekomendowane odpowiedzi