Kilmer Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Za każdym razem jak przekręcam zapłon słychać taki dzwiek z za okolicy schowka , i jak gasze silnik też , co to takiego?
pakotomasz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 To pewnie klapy od nawiewów, nic złego:wink:
Kilmer Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 a to normalne że tak ich słychać ?
pakotomasz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tak, u mnie jest podobnie, też słychać te klapy.
aherok Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Witam, masz może zmieniarkę CD bezpośrednio w radiu ? U mnie też słychać jakiś dźwięk, a czasem takie lekkie stukanie w równych odstępach i podejrzewam (przynajmniej tak to sobie tłumaczę ) że to zmieniarka próbuje przejrzeć gniazda CD
mireck1 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 witam , za schowkiem sa silowniczki elektryczne ktore jak wlaczysz zaplon to sie otwieraja a jak wylaczasz to sie zamykaja , wiem bo akurat mam zdemontowany schowek i wlasnie sie tym zainteresowalem , moze wiesz jak zdemontowac deske rozdzielcza bo wywalil mi airbak i chce kupic cala deske rozdzielcza i niewiem jak posciagac te wszystkie plastiki od nawiewow radio i wszystkie elementy deski rozdzielczej a niechcialbym tego pouszkadzac, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi