noxes Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Koledzy cieknie mi płynw okolicach tego króćca prawdopodobnie jest pękniety. Chciałbym go kupić zanim porozbieram wszystko, ale jak on się nazywa? Może dysponuje ktoś numerem ori? Umiejscowiony jest za alternatorem, pod kolektorem ssącym nad filtrem oleju.
noxes Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 U huhuh to jest to, ale cena porażająca. Występuje jako cały zespół termostatu za ~ 550zł lub sama obudowa za ~440zł
pioteros Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 wykręć, osusz oczyść i zanieś komus kto spawa plastiki
noxes Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 hmm no pewnie tak zrobię, chociaż widze na allegro używki po 90zł. Pojadę jeszcze na szrot i zobaczę co powiedzą.
krzysiekml Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 napisz do Toma77 a i na alledrogo znajdziesz taniej ori termostat.
noxes Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Termostat mam w zasadzie dobry, potrzebna mi obudowa, a i to nie do końca pewne, może uciekać poprzez oring. Ważne jest to, że mam numer i wiem dokładnie jak to wygląda.
StachuCBR Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Jest możliwość zakupu samego węża? Szukam, szukam i efektów nie ma. Proszę o pomoc
noxes Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 Którego węża? tego co idzie do góry? W każdym motoryzacyjnym cięty z meta kupisz:wink: A u mnie obudowa cała tylko oringi do wymiany:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi