neuropathic Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam przyznam, że już odchodze od zmysłów w moim 2.6 ABC nie pali na zimnym nawet nie chce zagadać. Pale go podając mu w dolot plaka i dopiero gada i na ciepłym pali jak marzenie na dotyk. Wymieniłem: wtryskiwacze pompe paliwa (sprawdzona ciśnieniowo 7 bar) czujnik hala filtr paliwa świece kable sprawdzone napięcie na wtryskach moduły zapłonowe krokowy vag niczego nie pokazuje Obawiam się że rozrząd mam przestawiony czy słuszne mam podejrzenia? Dodam że na LPG jest to samo nawet w trybie awaryjnym, jak mu nie psiknę to nie odpali Nie mogę też znaleźć czujnika tem. który idzie do ecu to ten biały 2 piniowy ale za cholery go nigdzie nie widzę
dawid_sc Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 a odepnij czujnik temperatury wody na kroccu i zobacz czy zapali
neuropathic Opublikowano 21 Września 2013 Autor Opublikowano 21 Września 2013 Robiłem to, winna okazała się spręzynka na przepustnicy która nie do końca zamykała klapkę
Rekomendowane odpowiedzi