Jaco90 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam. Ostatnio troszkę zmieniłem nagłośnienie lecz to ciągle nie to. Obecnie mam głośniki w przednich drzwiach (odseparowane) + subwoofer BR pod wzmacniaczem. Tylne głośniki w drzwiach pod oryginalnym wzmacniaczem ( tył aktywny). Mam wolne 4 kanały w radyjku i chciałbym je wykorzystać ;p Problem w tym ze avant nie ma półki. Zastanawiałem się nad kupnem półki z głośnikami np VK 80A26 i powymieniać głośniki. Ewentualnie jakieś kolumienki samochodowe. Ponieważ nie chcę wycinać dziur w tych zabudowach bocznych bagażnika. Wcześniej jeździłem sedanem i głośniki z tylnej półki było fajnie słychać a tutaj tego brakuje. Proszę o jakieś sugestię.
POWER-KRIS Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Altus 200 do bagaznika i bedziedz zadowolony.;-) Sony Xperia Tapatalk 4
animavili Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Lub jakieś Buszmany ;-) A tak na poważnie skoro zestaw 2.1 Cię nie zadowala znaczy ,że zrobiłeś to źle,słabo jakościowo. Dobry zestaw odseparowany 165mm ,wytłumione drzwi,pod wzmacniacz.Do tego skrzynka Br pod drugi wzmak lub mostek czterokanałówki.
Jaco90 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Hmm Altusy 300 mam w domu A odnośnie tematu z przodu mam 13stki odseparowane Diory pod wzmakiem. Wzmacniacz mam 4 kanałowy , więc to i to gra pod wzmakiem. Tył jest tylko seria. Ale i tak brakuje mi dźwięku jakby zza głowy
Rekomendowane odpowiedzi