grzes791 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 witam panowie jak w temacie wyskakuje mi błąd 17887 podcisnienie hamulca uszkodzenie mechaniczne zwarcie do innego wyjścia na forach dużo pisze typu że mi też to wyskakuje a nie ma żadnej konkretnej odpowiedzi więc jeśli mogę prosić i jakieś konkrety co z tym błędem robić i od czego zacząć szukanie z góry wielkie dzięki i pozdrawiam
Jericho Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Daj znac jak znajdziesz rozwiazanie. Tutaj jedno z nich, ale ja nie mam zadnych objawow w zlej pracy silnika i ukladu hamulcowego. Problem z wolnymi obrotami w 1.8T AWT [solved]
grzes791 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 czytałem to i jeszcze wiele innych opisów ale nic konkretnego nie ma i jak co to na razie nic się w tym kierunku nie zmieniło cały czas z tym walczę pozdrawiam Błąd 17887 problem rozwiązany Po tak długim czasie wreszcie usterka naprawiona problemem był ten o to winowajca zaworek zwrotny o nr orginał aso 07c 133 529a cena 58zł
Rekomendowane odpowiedzi