Marcino87 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Siemka może ktoś używa, może ktoś coś wie jaką najlepeij wybrać szczoteczke elektryczną do kiełków, słyszałem różne opinie soniczne obrotowe jeszcze jakies i zgłupiałem liczę na ekipę A4 Klub
Przemots Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Weź coś oral bo ja mam już ponad 5 lat i nie psuje się
iras_gda Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Mam od dłuższego czasu Oral-B Professional Care 500, działa, końcówki w miarę tanie Jeżeli do tej pory używałeś "ręcznej" to będziesz w 100% zadowolony - zębiska gładkie jak szkło Wg mnie nie warto dopłacać za droższe modele.
Marcino87 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 mówizsz o tej Oral-B Professional Care 500 5 końcówek + PASTY !! (3488346511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
iras_gda Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 tak, mam 500 lub 1000, ogólnie to samo
ficjor Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 lepiej nauczyć się poprawnie myć zwykłą szczoteczką i często ją wymieniać, a kasę zainwestować w irygator <ceny gdzieś od 200zł>.
iras_gda Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Nie zgadzam sie. Szczotka elektryczna jest nieporownywalna z reczna. Jezeli masz osemki to zwykla szczotka bardzo ciezko je doczyscic, elektryczna z okragla koncowka nie ma problemu, nawet z tylna scianka. irygator rowniez mam, ale jest tylko dobrym uzupelniniem szczotki i NICI. Irygator mam Brauna, ale aktualnie,,kupilbym chyba waterpeak. Elektryczna szczota zapewnia calkowicie inny poziom higieny.
Marcino87 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Opublikowano 2 Września 2013 Nie zgadzam sie. Szczotka elektryczna jest nieporownywalna z reczna. Jezeli masz osemki to zwykla szczotka bardzo ciezko je doczyscic, elektryczna z okragla koncowka nie ma problemu, nawet z tylna scianka. irygator rowniez mam, ale jest tylko dobrym uzupelniniem szczotki i NICI. Irygator mam Brauna, ale aktualnie,,kupilbym chyba waterpeak. Elektryczna szczota zapewnia calkowicie inny poziom higieny. Juz kupiona jutro bedzie reczna juz sie namachalem tyle lat teraz pzyszedl czas na wygode tez slyszalem ze elektryczna jest dokladniejsza Sent from my 3310
dybson Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 używamy całą rodzinką taki zestaw od ponad 6 lat, do tego oczywiście nici BRAUN Oral-B OC 20 Zestaw Irygator + Szczoteczka (3494049445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale kusi przejście na soniczną szczoteczkę
iras_gda Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 jak często musisz wymieniać końcówki w irygatorze?
Marcino87 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 Kupilem powyzsza ktora wystawiakem i jestem mega zadowolony do zwyklej nie wroce na pewno Sent from my телефон
Rekomendowane odpowiedzi