Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi Turbo quattro Sprzedam :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co się porobiło ?? Ktoś nie ustąpił pierwszeństwa ??

Opublikowano
  • Autor

Tak. Sytuacja parkingowa, ja wyjeżdżałem z parkingu a sąsiadka cofała z miejsca prostopadłego, szkoda, że w mój bok. Tylne drzwi dodatkowo wgięte :facepalm:

A mógł chłop jezdzić hehe i ori lakier pójdzie w zapomnienie.

Opublikowano

przykro patrzec na debilizm niektorych kierowcow. jak zalatwiles cala sprawe bedziesz robil z ubezpieczenia sasiadki?? teraz mozesz ladny grosz wyciagnac

Opublikowano
  • Autor

niestety nie obyło się bez niebieskich bo pani wyszła z samochodu i stwierdziła, że przecież "nic się tutaj panu nie stało, pan mnie puści ja muszę do kościoła jechać".

No to pojechała Pani powiedziałem a ona że to moja wina no to memory fajf i pan niebieski stwierdził bez żadnych zastanowień, że Pani wina.

Także czekam już na przelew z OC sprawcy, parę złotych polskich zostanie na bajerky do auta :decayed:

Opublikowano

i prawidlowo takie rury trzeba tepic :grin: ile jej niebieski przyjebal bo ja to bym jej 400zl przywalil bez niczego i 6 pkt. no jak dobrze wytargujesz to dobra kase dostaniesz. zawsze jest odwolanie haha. 4 elementy do roboty to gruba kasa. ale polerka tu raczej nic nie zalatwi.:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

3 elementy - nadkole przód i dwoje drzwi... Pani dostała tylko 100zł i 0pkt :kwasny:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

0 pktow i mały mandat bo to parking a nie droga publiczna

---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

Auto fajne, i okleina b ładnie wyszła na plus, a moja dvka wyleci do ciebie w czwartek dziś sie nie wyrobilem niestety

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Znajomy kladzie hydrografike i mam plan oddac ramke grilla na próbę jak to wyjdzie :-)

---------- Post dopisany 11-01-2014 at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany 01-01-2014 at 11:59 ----------

Panowie, zakupiłem dziś cb radio i chce je podpiąć pod kable zasilające zapalniczkę. Może mi ktoś powiedzieć jak się tam dostać? Zapalniczka jest "zamykana" że tak powiem, chyba wiadomo jaka.

Opublikowano
Znajomy kladzie hydrografike i mam plan oddac ramke grilla na próbę jak to wyjdzie :-)

---------- Post dopisany 11-01-2014 at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany 01-01-2014 at 11:59 ----------

Panowie, zakupiłem dziś cb radio i chce je podpiąć pod kable zasilające zapalniczkę. Może mi ktoś powiedzieć jak się tam dostać? Zapalniczka jest "zamykana" że tak powiem, chyba wiadomo jaka.

sciagnij oslone biegow i bedziesz mial trzy kable do zapalniczki mase +12 i podswietlenie. powiedz ile by kosztowalo zrobienie komplet dekorow w srebrny karbon albo alu szczotkowane. odezwij sie na pw jak bys cos wiedzial

Opublikowano
  • Autor

a jak ściągnąć tą osłonę biegów?

Opublikowano

podnosiśz od strony lewarka zmiany biegów i powinno odstać i od strony climatronica samo wyjdzie do góry jak wypniesz tak jak pisałem wcześniej. Pzdr. Właśnie daj znać co z grillem też myslę jak zrobić go na czarno bo likwiduję wszystkie chromki u siebie

Opublikowano
  • Autor

miernikiem sprawdę który kabel to plus a który minus i podpinam...

Opublikowano

ja miałem podobne zdarzenie z takim przerysowaniem boku bez wgnieceń że praktycznie polerką zeszło w mojej starej a6c5 i bez szemrania przelali z OC sprawcy kwotę lekko ponad 1500 złych także kilka groszy Ci powinno wpaść

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dla wszystkich którzy pytali o hydrografikę podaje maila gościa który się tym zajmuje, jemu zadawajcie wszystkie pytania.

[email protected]

---------- Post dopisany 02-02-2014 at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany 25-01-2014 at 19:27 ----------

Autko na sprzedaż, jest ogłoszenie w dziale "Sprzedam"

Opublikowano

szybko:decayed:

Opublikowano
  • Autor

standardowo jak co roku