Audi sline Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Hejka ! Pytanko moi drodzy, właśnie kupilem kierownice z b8 mufu do mojej b7 mufu. Czy są jakieś kruczki przy zmianie tych kierownic, czy trzeba coś kodować... Zależało by mi na jakimś manualu krok po kroku żebym czegoś nie poknocił... Dzieki bardzi za odpowiedI )
Góral65 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 tu masz temat , kierownica to nie wszystko pewnie potrzeba będzie jeszcze wymienić taśmę i wiązkę http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-modulu-kierownicy-tempomat-kierownice-multifunkcyjna-15393/
Audi sline Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tak tylko ze ja nie zmieniam 4 na 3 ramiona wiec podusia zostaje ta sama...wiec dlaczego trzeba taśme i wiazke zmieniac? :/
uciniak Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Kodowanie na pewno poduszka nie wiem.
Góral65 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Tak tylko ze ja nie zmieniam 4 na 3 ramiona wiec podusia zostaje ta sama...wiec dlaczego trzeba taśme i wiazke zmieniac? :/ sorki nie doczytałem że ty już miałeś już kierę MF
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A jakie masz mocowanie poduszki w tej kierze ? bo sa dwa rodzaje w B8
Audi sline Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 tzn. Airbag mam normalne mocowanie, ( kiedyś kupiłem podobno też kiere z A4, a miała takie dwa dodatkowe bolce... okazało się iż była z A3) nawet Ciebie wrclaguna prosiłem o pomoc. ? To jak będzie hulać wszystko?
Rekomendowane odpowiedzi