Rekin_86C Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 stoje na parkingu, a tu nagle takie cudo zajeżdża LOHRa marzeń !!!! zaczynając od dołu: 1. TTRS 2. RS4 czerwone 3. RS4 czarne 4. SQ5 i na górze: 1. S6 2. RS6 3. S8
djtatra Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ciekawe jakie giwery ma w ciągniku tak na wszelki wypadek :] Taka loora powinna być bez tacho, zero parkingów :]
Banan Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Fotka zrobiona w PL? Wszystkie autka na rejestracjach IN czyli Ingolstadt - pewno jakieś testowe ( oprócz lawety z Pforzheim koło Stuttgartu )
Rekin_86C Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ok Panowie wyjaśnię co i jak bo znam temat z tymi autami. auta są nowe, ale używane na pokazy, zarejestrowane w Ingolstadt. Zdjęcia zrobiłem w miejscowości Burgos w Hiszpanii, a auta wracają z Portugalii, gdzie były przez tydzień testowane przez tamtejszych dziennikarzy. a co do tacho: auta są ubezpieczone, i ich wartość jest do 150 tysięcy więc nie muszą jeździć w krytej "lohrze" lub pod brezentem. ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- inne smaczki które spotkałem jakiś czas temu:
Buba Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ubezpieczenie lawety 150tysięcy czy każdego auta? w obu przypadkach opłaca się zawinąć całość
Rekin_86C Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 kierowca tej lohry z którym rozmawiałem, to mówił że 150 tysięcy dotyczy jednej sztuki auta, oczywiście mówimy o kwocie euro
Rekomendowane odpowiedzi