rafal9119 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 siema mam takie pytanie czy benzyna z wojska nadaje się do osobowek????
POWER-KRIS Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Co ty myślisz ze w woju to jezdzilem na paliwie lotniczym;-) Normalne z orlenu przychodziło. Sony Xperia Tapatalk 4
rafal9119 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 nie o to mi chodzi tylko aby jakiejś popeliny nie było
POWER-KRIS Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 A no jak ci zmywacz opylą to do domu nie dojedziesz. ;-) Ale sobie chlopaki raczej uczciwie dorabiaja wiec śmiało.
ficjor Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 raczej uczciwie dorabiaja wiec śmiało.
east-import Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Ale sobie chlopaki raczej uczciwie dorabiaja wiec śmiało. No chyba nie bardzo to uczciwe
Hugo Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 siema mam takie pytanie czy benzyna z wojska nadaje się do osobowek???? Napisz jeszcze z której jednostki bierzesz i na pewno odezwą się do Ciebie odpowiednie służby w celu udzielenia informacji czy się nadaje paliwo do osobówki
Buba Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 A czym się różni paliwo wojskowe od zwykłego? Dawaj namiary na jednostkę to przyjadę się zaopatrzyć
Rafi78 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 kumpel mówi , że z każdej cysterki wjeżdżającej na jednostkę jest pobierana próbka do badania czy hujni orlen im nie wciska także nie się co bać
Hugo Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 A czym się różni paliwo wojskowe od zwykłego? Kolorem. Wojskowe ma kolor moro
Buba Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 A czym się różni paliwo wojskowe od zwykłego? Kolorem. Wojskowe ma kolor moro aaaaaaaaaa
Sherlock Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 autocysternami to do woja przychodzi czy kolejowymi ?
melman_zyrafa Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 autocysternami to do woja przychodzi czy kolejowymi ? Na czołgach.
grzegorzmen Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 A no jak ci zmywacz opylą to do domu nie dojedziesz. ;-) Ale sobie chlopaki raczej uczciwie dorabiaja wiec śmiało. u nas na CPN-ie kiedyś było po wymianie zapasów z wojska , i samochody chodziły super tylko miało mniejsza liczbę oktanową bodajże 86 albo jeszcze mniej i pod górę trzeba było redukować , bo pod obciążeniem "spalanie stukowe" ale w starym korekta zapłonu dawała radę , ale w A4 raczej nie przestawisz , do starszych aut polecam
egon@ Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 autocysternami to do woja przychodzi czy kolejowymi ? Kolejowymi? to nie te czasy.
POWER-KRIS Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Tory to za moich czasów chlopaki na złom opylili teraz to już tylko paliwo zostało. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
Marcino87 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 autocysternami to do woja przychodzi czy kolejowymi ? Kolejowymi? to nie te czasy. no to podpadłeś ŻW już ma Twoje dane
POWER-KRIS Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Tak właściwie to co oni sprzedają, tory, wagon, czy lokomotywe. Bo jak w całości i z paliwem to ja bym ze dwa wziął na wynos. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
melman_zyrafa Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Tak właściwie to co oni sprzedają, tory, wagon, czy lokomotywe. Bo jak w całości i z paliwem to ja bym ze dwa wziął na wynos. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4. Masz bocznicę pod domem? gruuubooo..
Rekomendowane odpowiedzi