Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] Audi A4 ( BEX ) Kraków już z fotami !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LPG do 1.8T BEX :doh::wallbash::thumbdown::facepalm:

Audi po prostu boskie :banan2::banan3: Też mam ten model Ronala w czerni, tyle, że 16stki :kwasny: i do czarnego auta są po prostu :kox: !!! Zastanawiałem się jak by wyglądał na tej feldze tyle, że większej np. 17 lub 18 i mam odpowiedź !!! Zajefajnie :kox:

Opublikowano

Fajne recaro :kox:

Opublikowano

Fura kox:jerk: silnik the best:drool3:

Opublikowano

Swirtne Auto !!!

Recaro dla mnie w idealnej konfiguracji :wink:

Opublikowano

fura :kox::kox::kox: też mam BEX'a ale ośkę ciekawe jaka jest różnica do Q :P bywam na studiach w krk trzeba się kiedyś ustawić :D

Opublikowano
  • Autor

..... chłopy temat silnika ogarnięty !!! Nie jestem fachowcem więc dokładnie tego nie wytłumacze w każdym razie spec qumpel stanął na wysokości zadania.Rozebrał cały dolot ,wymienił odmę posprawdzał wszystkie wężyki przeczyścił przepustnicę i ją zaadaptował ponownie nieco się się poprawiło ale nadal to nie było to. Zdesperowany wykręcił jeszcze zaworek od odpowietrzenia skrzyni korbowej taki w którym jest membrana elastyczna - okazało się że jest dziurawa i sparciała. Po wymianie samochód nie do poznania silnik pracuje idealnie zero szarpania , spalanie ok 2 l mniej i co najważniejsze .... nie miałem wcześniej porównania ale teraz to dopiero ma buta..... :) szybciej i lepiej się wkręca!

Trochę mnie to martwiło bo problemy się zaczęły zaraz po założeniu instalacji LPG i byłem nieco zirytowany ale po ostatnich zabiegach śmiało mogę jako kolejna osoba polecić " gazior " do tego silnika. Sprawdziły się opinie ( gazować i jeździć , silnik gitara pod gaz ) których zaciągałem na forum oraz u wielu gaziarzy za nim podjąłem decyzje o instalacji - naprawdę daję rade !

Jeżeli o spot we wtorek to jasne że będę dajcie znać gdzie postaram się zabrać 2 maniaków ( dean86 oraz kenzi ) też są na forum !!!

Do zobaczenia !!!

---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ----------

...i jeszcze kilka fotek z wieczornej sesji ( sory za jakość )

P.S

- spinkę od pokrywy silnika samo zgubiłem

- zdjęcia tylko z prawej strony bo lewa jeszcze ubita

- na ramki klubowe oczywiście się pisze :)

DSC_0272.jpg

DSC_0273.jpg

DSC_0274.jpg

DSC_0279.jpg

DSC_0279.jpg

Opublikowano

Jedyny minus, ze w calej tej czerni gubi sie dokladka tylnego zderzaka w s linie.

No ale sa plusy czarnego jak i jego minusy:wink:

Opublikowano

jak się gazik sprawuje i ile wychodzi spalanie tak plus minus ?

Opublikowano
  • Autor

po ostatnich zabiegach gaz chodzi elegancko ! Spalanie przy mojej obecnej jezdzie :

- miasto 13-15

- trasa 10-13

Opublikowano

na spocie kiedy będziesz?

piękna :)

jakie plany masz w stosunku do niej?

Opublikowano

fotele i fele jak u mnie ;)))) Wygląda super! Gratuluje!

Opublikowano
To jest ten piękny bex z allegro ? :kox: no recaro ładne, chyba lepsze od pełnej skóry :whistling:

piękny jest :jerk: wstaw tylko normalne foty :wink:

To ten , z allegro z Nysy od Radka

widzę że poruszacie temat Radka z Nysy. ja kupiłem ostatnio u niego coś takiego.

20130824_130758.jpg

przedwczoraj przysłał mi że teraz ma coś takiego.

IMG_2158.jpg

Opublikowano

Widzę ,że grono zadowolonych klientów od Radka rośnie w niezłym tempie , brać niebieską bo zaraz się sprzeda.

Tolusek , szykuj się na czwartek , raczej się uda :decayed:.

Opublikowano

Czekam az będzie miał 1.8 t i w q i jadę do niego od razu ale na razie nie ma... ale szuka:-D

Opublikowano
  • Autor

... w czwartek jak najbardziej bede ! Podobno na Rybitwach cos zaczelo sie dziac :)

Matysz czy ta czarna sztuka nie byla na czarnych felgach ?

---------- Post dopisany at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany at 06:48 ----------

Carire szukaj,szukaj :) jak zakupisz daj znac !

Opublikowano

była na czarnych 18", ale ma rozprutą jedną oponę wiec na razie założyłem 17" które leżały mi w piwnicy.

Opublikowano

a jakie masz teraz plany?

jaki olej wlales?