Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu z was zapewne czeka na te gre..Na razie wersja alfa,ale dźwięk silnika naprawde moze sie podobać.

Opublikowano

W przygotowaniu jest jeszcze jedna podobna gra. Również symulator. Nazywa się Asseto Corsa i ma wyjść na jesieni. Miałem przyjemność grać w demo Assetto Corsa i zapowiada się to na najbardziej realistyczne wyścigi na PC. Do tej pory moim zdaniem najlepszy symulator wyścigów na PC to darmowy Simraceway. Nie rzuca na kolana grafiką ale wrażenia z gry są super. Poniżej filmik z Corsy i SRW.

Opublikowano

Jest jeszcze w przygotowaniu rfactor2...Chyba pobije wszystkie te inne gry.Chyba w zadnej innej grze nie czuje sie predkosci jak w w tej

Opublikowano
Jest jeszcze w przygotowaniu rfactor2...Chyba pobije wszystkie te inne gry.Chyba w zadnej innej grze nie czuje sie predkosci jak w w tej

właśnie czekam, dużo grałem w rF i uważam, że jest to najlepszy symulator jaki udało mi się grać :)

Opublikowano

Jezeli piszemy o SYMULATORACH to P.Cars zalicza sie do typowego ARCADE :whistling:sterowanie i ustawienia sa slabe... wiec jaki realizm :whistling: no chyba ze ktos prowadzi guzikami to bedzie zachwycony :wink:

ps. symulator nr.1 dla mnie to GTR2 :hi:rF jest rowniez swietny ale jest 2x mniejsza ilosc modow tras itp. gorsze hamowanie... oraz gdy sie wgra moda MENU w GTRa i ustawi odpowiednio kiere

to sterownie jest rowniez lepsze :wink:

ps. kiera jest bardzo wazna bo to ona daje nam prawdziwa radoche czyli FF :kox: posiadam 3 kiery pod Trustmaster T500RS i dla logitech G27 to raczej przepasc :whistling:

nie tylko wykonanie, silnik oraz modyfikacje ale jak wczesniej wspominalem bardzo istotny Force Feedback

Testowalem dla porownania g27 u kolegi i jest duzaaa roznica :wink:

POLECAM T500RS :hi:A4_klub.jpg

Opublikowano
Jezeli piszemy o SYMULATORACH to P.Cars zalicza sie do typowego ARCADE :whistling:sterowanie i ustawienia sa slabe... wiec jaki realizm :whistling: no chyba ze ktos prowadzi guzikami to bedzie zachwycony :wink:

ps. symulator nr.1 dla mnie to GTR2 :hi:rF jest rowniez swietny ale jest 2x mniejsza ilosc modow tras itp. gorsze hamowanie... oraz gdy sie wgra moda MENU w GTRa i ustawi odpowiednio kiere

to sterownie jest rowniez lepsze :wink:

ps. kiera jest bardzo wazna bo to ona daje nam prawdziwa radoche czyli FF :kox: posiadam 3 kiery pod Trustmaster T500RS i dla logitech G27 to raczej przepasc :whistling:

nie tylko wykonanie, silnik oraz modyfikacje ale jak wczesniej wspominalem bardzo istotny Force Feedback

Testowalem dla porownania g27 u kolegi i jest duzaaa roznica :wink:

POLECAM T500RS :hi:http://s13.postimg.org/3scq6epwz/A4_klub.jpg

Tez sie napalilem na kiere ale to pierwsza kiera i jest to Logitech DFGT.G27 tez bardzo fajna,byc moze zakupie jak ta mi sie znudzi,bardzo dobre sa tez kiery fanateca,chyba lepsze niz Trustmaster.

Opublikowano

Jest to rowniez moja pierwsza kiera ale jest tak dobra ze moze byc ostatnia :decayed:

nawet naj. Fanatec jest " slabszy " mniejsze mozliwosci itp. :wink: od T500RS :whistling:

ps. silnik made in Germany 3000 rpm :whistling: 2 paski itd.

image.jpg image.jpg

w weekend przedstawie bardziej obrazowo T500RS tj. silnik mody itp. :wink:

opis dodam juz w tym temacie :decayed:http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/zabawki-gtr2-symulacje-realnej-jazdy-151558/

---------- Post dopisany 28-09-2013 at 04:18 ---------- Poprzedni post napisany 26-09-2013 at 14:07 ----------

masz juz wszystko przedstawione odnosnie T500RS w odp. temacie :wink:

co do dzwieku w P.Cars jest ok ale w symulacji np. GTR2 jest zdecydowanie lepszy...

sam zobacz :toon:

np. BMW M1 Procar :kox:

P.Cars

GTR2 :heat:

---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 04:18 ----------

a zapomnialem dodac real :decayed: M1 Procar 1980 :notworthy:

wiec jak widzisz i mozesz szukac i szukac zadna inna gra nie ma takiego dzwieku jak 7 letni GTR2 lub rFactor o sterownaniu juz nie wspomne - AMENNNN :wink:

ps. taka mala podkreta pod temat obecnie za free :wink: jak ktos posiada tel. z Androidenm to moze dodac sobie tzw. DashMeterPRO :thumbup1: oczywiscie tylko PC :wink:

jest rowniez zrobiony na rFactor GTR2 itp. ale juz za symboliczna oplate :wink: