Mruck Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Mam pytanie, czy jest możliwość wymiany samego grilla na taki w stylu B7? Nie interesuje mnie wymiana całego przodu, chciałbym tylko "połączyć" dwie kratki w jedną całość
kkam Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 niestety nie ma takiej możliwości bez dużej ingerencji w zderzak
?uki1984 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Chłopie nie rob wiochy i nie psuj tak ładnego auta
tomcrack27 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 widzialem gdzies takiego ulepa i powiem ze wyglada jak kupa:facepalm:
staaudi Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 U mnie sąsiad przykleił jakieś listewki ala-chrom MASAKRA.
maxim Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Widuje często b6 z takim paskudztwem i zastanawiam się jak można zrobić coś takiego?
Mruck Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 Tak patrzę na niektóre zdjęcia i raczej ten pomysł pójdzie do kosza. Dzięki za odpowiedzi
Rafi78 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Tak patrzę na niektóre zdjęcia i raczej ten pomysł pójdzie do kosza. Dzięki za odpowiedzi Dzięki Bogu w porę się opamietałeś
staaudi Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Ale gdybyś jednak rozważał opcję z listewkami to mogę sąsiada zapytać gdzie je kupił - żarcik
Rekomendowane odpowiedzi