krecikj5 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Jak w temacie. Przymierzam się do kupna jednego z dwóch bo rns-e niestety za drogi i proszę o jakieś podpowiedzi co lepsze i co lepiej wybrać
marekg Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 a to ma spełniać funkcję radia czy na nawigacji też ci zależy?
krecikj5 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 raczej tylko jako radio:wink:
spin444 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Ja wybrałem BNS , za tą cene idealnie spełnia swoje funkcje, radyjko gra, płytki z nagranymi mp3 śmigają fajnie , bluetooth też się obsługuje ok jak za kwotę ok 400 -450 zł myślę że bardzo fajny wybór. No i bardzo fajne intuicyjne sterowanie podobne do tego z RNS-E i identyczny układ. Jeśli chodzi o nawigacje tu myślę że lepszy byłby RNS-D ze względu na wyświetlacz kolorowy i możliwość podglądania mapki.
krecikj5 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 czyli bns czyta zwykłe audio? nie potrzeba do tego zmieniarki?
egon@ Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 czyli bns czyta zwykłe audio? nie potrzeba do tego zmieniarki? BNS czyta audio i mp3.
Rekomendowane odpowiedzi