Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 parujące szyby ( zawsze po myciu )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam problem z parującymi szybami zawsze chwilę po umyciu samochodu.dopiero mocny nawiew z klimą pomaga.

filtr kabinowy nowy,dywan suchy jak pieprz. o co chodzi?

Opublikowano

Auto mocno zawilgocone i to przez to. Albo myjesz wrzątkiem :grin: kanały odwadniające udrożnione?

Opublikowano
Auto mocno zawilgocone i to przez to. Albo myjesz wrzątkiem :grin: kanały odwadniające udrożnione?

auto w środku suche jak pieprz. a jak sprawdzić te kanały odwadniające czy drożne?

Opublikowano

witam czy jest gdzieś opis tych kanałów dwa znalazłem ale dalej stoi mi woda obok sterownika

Opublikowano

auto w środku suche jak pieprz. a jak sprawdzić te kanały odwadniające czy drożne?

w podszybiu, pod podstawą akumulatora masz odpływ który najczęściej się zapycha.

Opublikowano

Zbadaj filtr przeciw pyłkowy, a konkretnie czy między blachą a obudową filtra woda nie wpada.

Opublikowano

Nie zrobiłeś se przypadkiem moda zatykającego odpływ powietrza za zderzakiem , tzn we wnękach ? może masz w bagażniku taką gumę położoną ? MATA WKŁAD BAGAŻNIKA GUMA AUDI A6 04-11 KOMBI (3552424941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jakieś drobinki piasku nie poodkurzane? to wszystko powoduje zbieranie się wody w aucie.

Zrób se test po myciu, otwórz bagażnik i włącz nawiewy, jeżeli poprawi się znacznie to możesz mieć nie wystarczające ujście powietrza z tyłu za nadkolami(pod zderzakiem )